X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prohibides les trobades de més de 1️0 persones tant a l'àmbit privat com el públic


La prohibició és aplicable també a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars.

Les reunions o trobades de més de 10 persones estan prohibides a tot Catalunya, tant a l’àmbit privat com el públic, després que ahir la Generalitat de Catalunya aprovés una resolució que adopta noves mesures per combatre la pandèmia.

La prohibició és aplicable també a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de deu persones per taula o agrupació d'aquestes.

No estan incloses en aquesta prohibició les activitats laborals; els mitjans de transport públic; les activitats de culte religiós; casaments; i cerimònies fúnebres, entre altres.

Tampoc estan incloses, si acompleixen amb els plans del PROCICAT, les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres o cinemes. Tampoc les biblioteques, arxius i museus, entre altres.

Tampoc les activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

La resolució no afecta el dret de manifestació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^