www.svmontalt.cat

Evolució covid 3-09-2020


Des del passat 28 d’agost s’han registrat a Sant Vicenç de Montalt 11 casos nous de Covid-19 . Aquesta xifra suposa un important increment respecte als positius detectats les darreres setmanes i la nostra localitat ha passat d’un índex baix de rebrot a molt alt en pocs dies.

Els dies de la setmana passada que més casos es van registrar van ser divendres amb 4 positius i dissabte amb 3.

Des del passat 30 d’agost s’han registrat 6 nous casos positius al municipi i s’eleva a 54 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, en els últims 4 dies s’han comptabilitzat 20 noves persones sospitoses, arribant a un total de 562 acumulades.

Actualment tenim un índex de risc de rebrot molt alt i cal extremar les precaucions perquè el número de positius no es continuï incrementant.

RECORDA:

  • L’ús de la mascareta evita contagis i frena nous brots! Porta-la ben posada, ni abaixada sota el nas, ni al coll, ni al colze...
  • Respecta la distància social
  • Fes una higiene de mans freqüent.

Evolució covid 3-09-2020




Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.

Publicat el 03.09.2020