X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 14/10/2020

Evolució Covid 14-10-2020

Sant Vicenç de Montalt suma 8 casos positius nous entre el 6 i el 14 d'octubre, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En la darrera setmana, les dades han empitjorat i l'índex de risc de rebrot ha passat de baix a molt alt amb una taxa de reproducció d'1.62 (l'epidèmia creix si és superior a 1).

La xifra de 8 casos positius nous al municipi, eleva a 84 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, en els darrers 8 dies s’han comptabilitzat 71 nous casos sospitosos, arribant a un total de 882 acumulats.

Pel que fa al conjunt de Catalunya, les dades de coronavirus són molt negatives amb un increment de nous casos del 40% en la última setmana. En aquest sentit, el govern català ha aprovat un paquet de mesures que durarà quinze dies per a mirar de contenir l’augment de contagis per la Covid-19.

Entre les principals mesures, que es preveu que entrin en vigor divendres, hi ha el tancament de bars i restaurants i la limitació de tota l’activitat comercial en un 30%. Alhora, el govern remarca la importància que els ciutadans limitin els contactes tant com sigui possible al seu grup de convivència i que les empreses optin pel teletreball.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt apel·la a la responsabilitat ciutadana. És molt important reforçar les mesures de prevenció i seguir les obligacions i recomanacions per tal d'evitar la transmissió de la Covid-19.


Evolució Covid 14-10-2020

Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.


Evolució Covid 14-10-2020

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^