X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'amplien les mesures per frenar els contagis de coronavirus


Les noves mesures entren en vigor a tot Catalunya a partir d’avui dimarts, 20 d'octubre, i per un termini de 15 dies.

Podeu consultar-les en aquest  ENLLAÇ 



Noves mesures Covid


Aquest dimarts han entrat en vigor noves restriccions acordades per la Generalitat de Catalunya amb l'objectiu de contenir la Covid-19, que modifiquen o amplien les que es van començar a aplicar divendres i, de moment, seran vigents fins a la mitjanit del 31 d’octubre. La resolució afecta les activitats d’hoteleria i restauració i els equipaments cívics.


Les botigues de conveniència, els establiments comercials annexos a les gasolineres i els establiments de menys de 300 metres quadrats de superfície de venda, i tots els establiments comercials ubicats en municipis turístics d'acord amb el que estableix l'article 38 de la Llei 18/2017, de l'1 d'agost, de comerç, serveis i fires, no poden romandre oberts ni portar a terme cap activitat de venda entre les 22 i les 7 h. Així, les botigues que obren 24 hores, només podran estar obertes de dia.


Amb relació als equipaments cívics, no s’hi poden realitzar activitats cíviques i comunitàries presencials en grup, i només es permet l'activitat que compleix una funció social d'especial rellevància com ara activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil, i activitats d'intervenció social com ara menjadors socials. Les associacions de veïns i veïnes també es tanquen al públic.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^