X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 05/11/2020

Evolució covid 05-11-2020

Sant Vicenç de Montalt suma 33 casos positius nous entre el 20 d'octubre i el 5 de novembre, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En els darrers dies, les dades han tornat a empitjorar i l'índex de risc de rebrot s'ha enfilat fins a 437.02 (molt alt) amb una taxa de reproducció de l'1.17 (l'epidèmia creix si és superior a 1).

La xifra de 33 casos positius nous al municipi, eleva a 130 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, en els darrers 13 dies s’han comptabilitzat 127 nous casos sospitosos, arribant a un total de 1.110 acumulats.


CENTRES EDUCATIUS
Actualment hi ha un grup confinat a l'Escola Sant Jordi.

Al web Escola Segura podeu consultar quina és la situació als centres educatius.


RESPONSABILITAT I SENTIT COMÚ
Fem una crida a la responsabilitat i al sentit comú de les persones. Recordem que actualment:  

  • No es poden fer reunions o trobades de més de 6 persones tant en espais públics com privats
  • Reduir la mobilitat el màxim possible (recordeu que hi ha toc de queda nocturn, de les 10 de la nit i fins a les 6 del matí, i confinament municipal, des de les 6 del matí de divendres fins a les 6 del matí de dilluns)
  • L’ús de la mascareta és obligatòria en tots els àmbits
  • Constant de neteja de mans
  • Distància social

Tots i totes hem ser responsables de les nostres accions tot pensant en la protecció de les persones més vulnerables. És molt important reforçar les mesures de prevenció i seguir les obligacions i recomanacions per tal d'evitar la transmissió de la Covid-19.


Evolució covid 05-11-2020

 

Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^