X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 17/11/2020

Evolució Covid 17-11-2020

Sant Vicenç de Montalt suma 23 casos positius nous entre el 5 i el 17 de novembre, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En els darrers dies, les dades han millorat però no podem abaixar la guàrdia. Tot i que l'índex de risc de rebrot continua molt alt (533.77), la taxa de reproducció ha baixat de l'1.17  al 0.95 (l'epidèmia creix si és superior a 1).

La xifra de 23 casos positius nous al municipi, eleva a 153 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, en els darrers 12 dies s’han comptabilitzat 133 nous casos sospitosos, arribant a un total de 1.243 acumulats.


CENTRES EDUCATIUS
Segons dades facilitades per la Generalitat de catalunya, actualment no hi ha cap grup confinat a les escoles del poble.

Al web Escola Segura podeu consultar quina és la situació als centres educatius.


RESIDÈNCIES PER A GENT GRAN
Segons Salut, de les dues residències que tenim a Sant vicenç, la Vora Balís  ha estat catalogada amb el color vermell (persones contagiades) 


RESPONSABILITAT I SENTIT COMÚ
Fem una crida a la responsabilitat i al sentit comú de les persones. Recordem que actualment:  

  • No es poden fer reunions o trobades de més de 6 persones tant en espais públics com privats
  • Reduir la mobilitat el màxim possible (recordeu que hi ha toc de queda nocturn, de les 10 de la nit i fins a les 6 del matí, i confinament municipal, des de les 6 del matí de divendres fins a les 6 del matí de dilluns)
  • L’ús de la mascareta és obligatòria en tots els àmbits
  • Constant de neteja de mans
  • Distància social

Tots i totes hem ser responsables de les nostres accions tot pensant en la protecció de les persones més vulnerables. És molt important reforçar les mesures de prevenció i seguir les obligacions i recomanacions per tal d'evitar la transmissió de la Covid-19.


Evolució Covid 17-11-2020

 

Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.


Evolució Covid 17-11-2020



Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^