Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament incorpora una agent cívica per conscienciar de les mesures per frenar la Covid



Agent cívica Covid

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha incorporat avui la figura de l’agent cívica, una jove aturada del municipi que treballarà de dilluns a divendres durant 9 mesos per conscienciar els veïns i veïnes de la importància de respectar les mesures de prevenció per frenar la Covid com l’ús obligatori de la mascareta, la higiene de mans i la distància de seguretat o bé les diferents modificacions que es vagin produint en les restriccions de mobilitat o trobades, entre altres.


Alhora, també  realitzarà tasques d'informació, sensibilització i promoció d'actituds cíviques per tal de fomentar accions de bona convivència i respecte entre la ciutadania, així com el bon ús dels béns públics i privats del municipi.Les seves funcions estan dissenyades per ajudar els veïns i veïnes en l'ús dels seus drets i deures respecte a les normes d'urbanitat vigents. Aquesta tasca es desenvolupa en diferents camps relacionats amb la neteja viària i la gestió de residus o la tinença de gossos.

Cal mencionar que els agents cívics no tenen potestat per denunciar les incidències detectades, les quals seran derivades a la Policia Local i als diferents departaments responsables. En cas d´infracció greu o reincidència, serà la Policia Local qui iniciarà l'obertura de diligències.


El contracte de la nova agent cívica s'ha gestionat mitjançant un conveni signat amb el Consell Comarcal del Maresme a través del projecte 'EL COVID, POSEM-LO A RATLLA!'

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^