Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 10/12/2020

Evolució covid 10-12-2020

Sant Vicenç de Montalt suma 19 casos positius nous entre el 2 i el 10 de desembre, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En els darrers dies, les dades han empitjorat molt. L'índex de risc de rebrot s'ha enfilat fins al 608.71 (molt alt), i la taxa de reproducció de la pandèmia està en 2.79, més del doble del nivell acceptable. Aquesta velocitat de propagació indica que cada persona infectada pot contagiar fins a 3 persones.

La xifra de 19 casos positius nous al municipi, eleva a 181 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, en la darrera setmana s’han comptabilitzat 38 nous casos sospitosos, arribant a un total de 1.355 acumulats.


CENTRES EDUCATIUS
Segons dades facilitades per la Generalitat de catalunya, actualment hi ha 2 grups confinat a l'Institut Esteve Albert.

Al web Escola Segura podeu consultar quina és la situació als centres educatius.


RESPONSABILITAT I SENTIT COMÚ


Fem una crida a la responsabilitat i al sentit comú de les persones. Recordem que actualment:  

  • No es poden fer reunions o trobades de més de 6 persones tant en espais públics com privats
  • Reduir la mobilitat el màxim possible (recordeu que hi ha toc de queda nocturn, de les 10 de la nit i fins a les 6 del matí, i confinament municipal, des de les 6 del matí de divendres fins a les 6 del matí de dilluns)
  • L’ús de la mascareta és obligatòria en tots els àmbits
  • Constant de neteja de mans
  • Distància social

Tots i totes hem ser responsables de les nostres accions tot pensant en la protecció de les persones més vulnerables. És molt important reforçar les mesures de prevenció i seguir les obligacions i recomanacions per tal d'evitar la transmissió de la Covid-19.


Evolució covid 10-12-2020

 

Nou visor de dades per municipi

Amb l'objectiu de conèixer l'evolució i l'impacte de la pandèmia en l'àmbit local, necessari per a la presa de decisions dirigides a protegir la salut de la població, l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona ha creat el visor de dades municipals de la pandèmia Casos COVID-19 per municipi.

Aquest visor de dades interactiu, que s'actualitza diàriament, mostra les dades de la COVID-19 dels municipis majors de 200 habitants de la demarcació de Barcelona (extretes del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya), a través de gràfics d'elaboració pròpia, amb la voluntat de presentar-les de manera més visual, àgil i entenedora.


Evolució covid 10-12-2020



Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^