X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Educació > Escola Bressol Municipal Els Garrofers > PROJECTE 'LES CAPSES DE LES CANÇONS'
Botó que mostra/amaga menú lateral
PROJECTE 'LES CAPSES DE LES CANÇONS'

L’objectiu és d’acostar la música als infants i apropar a les famílies a l’escola, donat que la seva col·laboració és imprescindible. Cantar és una activitat espontània que allibera emocions, és un divertiment personal però ho és justament perquè ens permet de sentir-nos, no només amb les orelles externes, sinó també amb les orelles de dins. Ens permet dansar, jugar i connectar amb altres. Per aquests motius, a l’escola bressol, sovint s’utilitzen les cançons en les rutines diàries: per anar a dormir, per jugar, per relaxar-los, quan volem divertir-los, a l’hora de menjar, quan expliquem contes, etc. Per tant, la capsa de les cançons és un excel·lent recurs a l’estança per sorprendre als infants, treballar el silenci i l’espera, reconèixer la cançó, memoritzar la melodia i els moviments que l’acompanya, recordar el company/a que l’ha portada i donar-li aquell protagonisme que tant els hi agrada i que se sentin reconeguts per tots/tes, companys, companyes i educadores.

Per altra banda, amb aquest projecte es pretén afavorir la participació i col·laboració de les famílies i introduir a l’estança i a la vida quotidiana de l’escola elements que donin suport a la tasca educativa.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^