Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Educació > Escola Bressol Municipal Els Garrofers > PROJECTE 'TALLER DE MÚSICA AMB L'ORIOLA'
Botó que mostra/amaga menú lateral
PROJECTE 'TALLER DE MÚSICA AMB L'ORIOLA'

La música forma part del nostre dia a dia, és comunicació i una font inesgotable de salut física i mental. Viure la música des de la petita infància és recomanable perquè potencia experiències sensorials i motrius que ajuden a desenvolupar la percepció auditiva i afavoreix el desenvolupament dels infants. La música és art i proporciona el descobriment de diferents possibilitats per expressar i canalitzar sentiments i emocions, ajuda a entendre el món que ens envolta, incita a moure's, estimula la creativitat i potencia la memòria i la concentració.

Per aquest motiu sabent la importància i els beneficis de la música per als més menuts, l’escola bressol conjuntament amb l’escola de música municipal té un conveni per treballar plegats. Un taller de música amb Carme Ferri especialista de música que es portarà a terme al llarg del curs amb tots els grups d’infants amb unes sessions setmanals.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^