X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 05/01/2021

Dades Covid 05-01-2021

Sant Vicenç de Montalt suma 51 casos positius nous entre el 10 de desembre i el 5 de gener, segons dades publicades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La informació actualitzada (05/01/21 amb dades de fins a 3 dies abans) mostra que s’han registrat 20 casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens els últims 7 dies i també s’han comptabilitzat 32 casos en els darrers 14 dies. Actualment, l’índex de risc de brot és de 974.94 punts. Es tracta d’un nivell considerat molt alt, que ha augmentat respecte la setmana anterior. La taxa de reproducció de l’epidèmia també s’ha incrementat fins a 1.90 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa. Aquesta velocitat de propagació indica que cada persona infectada pot contagiar fins a 2 persones.

La xifra de 51 casos positius nous al municipi, eleva a 232 el nombre de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, des del 10 de desembre s’han comptabilitzat 215 nous casos sospitosos, arribant a un total de 1.570 acumulats.


Fem una crida a la responsabilitat i al sentit comú de les persones. Recordem que actualment:  

  • No es poden fer reunions o trobades de més de 6 persones tant en espais públics com privats
  • Reduir la mobilitat el màxim possible (recordeu que hi ha toc de queda nocturn, de les 10 de la nit i fins a les 6 del matí, i a partir del 7 de gener i fins al 17 de gener estarà vigent el confinament municipal)
  • L’ús de la mascareta és obligatòria en tots els àmbits
  • Constant de neteja de mans
  • Distància social
  • Ventilació d'espais tancats

Tots i totes hem ser responsables de les nostres accions tot pensant en la protecció de les persones més vulnerables. És molt important reforçar les mesures de prevenció i seguir les obligacions i recomanacions per tal d'evitar la transmissió de la Covid-19.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^