www.svmontalt.cat


Malgrat la cancel·lació de la celebració de les activitats festives, el divendres dia 22 de gener (Festivitat de Sant Vicenç) segueix tenint la consideració de festa local a tots els efectes.

A causa de les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i la situació sanitària actual, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha anul·lat tots els actes presencials de la Festa Major d’Hivern que s’havia de celebrar del 22 al 24 de gener.

El consistori ha considerat que no és adient programar els propers dies actes encara que siguin de petit format i compleix també, així, amb les darreres resolucions de la Generalitat que prohibeixen explícitament la celebració de festes majors arreu del país durant aquestes setmanes.

No obstant això, s’han programat dues activitats virtuals en les quals s'hi podrà participar a través de les xarxes. D’una banda, la tradicional BiblioGimcana, que reconvertida en InstaGimcana, es va posar en marxa ahir i es pot seguir fins aquest divendres a través de l’Instagram de la Biblioteca Municipal La Muntala @biblioteca_la_muntala. I d’una altra banda, aquest diumenge dia 24, a les a les 17 h, la Dàmaris Gelabert farà un concert en directe des de casa i amb la seva família. Serà en streaming des del seu canal de YouTube, i també s'hi podrà participar a través de la plataforma ZOOM.

Serà un concert per compartir música i cançons, obert a totes les famílies per passar una estona entretinguda a casa.

Malgrat la cancel·lació de la celebració de les activitats festives, la Parròquia de Sant Vicenç celebrarà el divendres 22 de gener, a les 11 del matí, la tradicional missa en honor al patró del nostre municipi, seguint els protocols de seguretat establerts per la Generalitat per combatre la propagació de la Covid-19.

El consistori demana un darrer esforç a la ciutadania per complir les restriccions i recomanacions de les autoritats sanitàries i insisteix amb la importància que es limitin al màxim les interaccions socials. Esperem que la situació millori i puguem reprendre aviat la programació d'activitats.

Publicat el 18.01.2021