X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Policia Local interposa 23 denúncies per incompliment del confinament
Identificats 335 vehicles i 417 persones entre el 7 i el 23 de gener

Controls policials


La Policia Local de Sant Vicenç de Montalt continua amb els controls a peu de carrer i carretera, que s’incrementen especialment coincidint amb el cap de setmana. Es tracta de controlar i sancionar les persones que no compleixen les mesures de confinament, tant nocturn com municipal, que continuaran vigents fins al proper 7 de febrer. Per això, els controls pugen un esgraó més d’intensitat especialment el divendres i fins diumenge, quan és susceptible que hi hagi més moviment d'entrada i/o sortida de persones cap a les segones residències.


Imposades 23 denúncies, i identificats 335 vehicles i 417 persones

Entre el 7 i el 23 de gener, la Policia Local ha efectuat 25 controls de trànsit i ha interposat 23 denúncies per infraccions de les normes contra la Covid-19. La causa comú de totes les denúncies ha estat l’incompliment del confinament. Del total de denúncies, 1 correspon a una persona empadronada al municipi i les 22 restant a persones que no resideixen a Sant Vicenç.

L’Ajuntament insisteix en la necessitat de complir la normativa per contenir la pandèmia, i apel·la a la responsabilitat de tothom.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^