X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Canvi d'ubicació dels col·legis electorals el 14F per complir les mesures sanitàries


Sant Vicenç de Montalt manté el local electoral del Centre Cívic El Gorg, però trasllada els col·legis electorals del Consultori Mèdic de Montaltpak i del local veïnal del Sorli Sport al Pavelló Municipal Toni Sors.



Eleccions

De cara a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, previstes pel 14 de febrer, Sant Vicenç passarà de tenir 3 col·legis electorals a tenir-ne 2, i a més canvia la ubicació de dos dels locals electorals habituals per tal d'oferir espais que compleixin amb les mesures de seguretat covid-19 traslladades per la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, els canvis afecten a les persones que fins ara votaven al Consultori Mèdic de Montaltpark i al local veïnal del Sorli. Així, l’electorat que fins ara votava en alguns d'aquests dos col·legis haurà d’anar a votar al Pavelló Municipal Toni Sors. Els canvis es deuen, d’una banda, a la prohibició que s’ubiquin espais electorals en centres de salut i, d’una altra banda, a la necessitat que tots els col·legis electorals tinguin una porta d’entrada i una de sortida per tal que l’electorat faci un circuït i no entri i surti per la mateixa porta.

L'Ajuntament ja està treballant per facilitar que els votants de la zona litoral puguin desplaçar-se fins al Pavelló Municipal Toni Sors, sobretot aquelles persones amb problemes de mobilitat o que no disposen de vehicle propi, i en aquest sentit s'està estudiant amb l’empresa Casas la manera de fer-ho amb un servei de bus llançadora.

Locals electorals per votar el 14F
D’acord amb aquests canvis, els locals electorals per al 14 de febrer són els següents:

  • Centre Cívic El Gorg (Riera del Gorg, s/n): Seccions 001 i 003 - 3 meses de votació
  • Pavelló Municipal Toni Sors (Av. Toni Sors, s/n): Seccions 002 i 004 - 4 meses de votació


Tot i que l’Ajuntament està incorporant rigorosament els protocols de seguretat covid-19 elaborats per la Generalitat de Catalunya, és important tenir en compte les següents recomanacions:

  • Portar el vot de casa en la mesura del possible
  • Portar ben posada la mascareta
  • Mantenir la distància de seguretat en tot moment
  • Rentar-se les mans
  • Donar prioritat a persones vulnerables


Vot per correu
Una manera de votar sense sortir de casa és exercir el vot per correu. Fins el 5 de febrer (en l'horari habitual de les oficines de Correus i de manera telemàtica a través del web correos.es, i com a màxim a les 14.00 h) les persones que desitgin votar per correu han d'enviar la sol·licitud de vot a l'Oficina del Cens Electoral.

La sol·licitud de vot per correu es pot fer:

  • Per via telemàtica, amb certificat electrònic reconegut, a través del web Correos.es
    L’Oficina del Cens Electoral enviarà per correu certificat el sobre amb la documentació per poder votar al domicili del sol·licitant. Quan es rebi la documentació electoral es podrà lliurar a l'empleat de Correus per evitar haver de desplaçar-se a l’oficina de Correus.
    Més informació en aquest ENLLAÇ.
  • Presencialment, entregant personalment l'elector o electora l'imprès a qualsevol oficina de Correus. S’ha d’acreditar la identitat mitjançant:
    • El document nacional d’identitat (DNI)
    • El passaport (amb fotografia i signatura del titular)
    • El carnet de conduir (amb fotografia i la signatura de la persona titular)


En aquest ENLLAÇ trobareu tota la informació relativa a les Eleccions al Parlament de Catalunya del 14F


Podeu consultar la ubicació dels col·legis electorals de Sant Vicenç en aquest plànol


Col·legis electorals 2021


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^