Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Prop de mig miler de persones ja han rebut la primera dosi de la vacuna de la Covid a Sant Vicenç


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Fins al 10 de març, un total de 437 santvicentins i santvicentines han rebut la primera dosi de la vacuna de la Covid-19, i a 196 ja se'ls ha administrat la segona dosi. Al conjunt del Maresme Central, un total 22.199 residents han rebut la primera dosi, xifra que representa un 9,76% de la població d'aquesta zona de la comarca, mentre que s'ha subministrat la segona a 8.297 persones (un 3’65 % d'aquesta població).

Pel que fa a Sant Vicenç, de les 437 persones que ja han rebut una primera dosis, a 282 s'els hi ha subministrat la vacuna Pfizer, a 34 la Moderna i a 121 l'AstraZeneca. De les 196 persones que se'ls ha administrat la segona dosi, 177 han rebut la vacuna Pfizer i 19 la Moderna.

A més, en el conjunt del Maresme Central, gairebé el 80% del personal de les residències i més del 81% dels professionals sanitaris estan vacunats, el que ha tingut un gran impacte en la reducció de contagis.

És previst que la Generalitat de Catalunya posi en marxa el proper mes d'abril la 3a fase del Pla de Vacunació, destinada a la població general. Des de l'Ajuntament informem que seran els professionals del CAP qui es posaran en contacte amb totes aquelles persones a qui toca vacunar segons els criteris establerts. Per tant, demanem a la ciutadania que s'evitin desplaçaments innecessaris o trucar al CAP per demanar la vacuna.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^