X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 7/04/2021


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Dades Covid-7 abril-2021

La informació actualitzada (7/04/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que en els últims 7 dies, a Sant Vicenç de Montalt s’han registrat 9  nous casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens i en els darrers 14 dies s'han comptabilitzat en total 10 casos nous. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats s'eleva a 369.

Les dades del municipi han experimentat un creixement respecte a l’últim recompte. Hi ha hagut increments tant en la xifra de persones contagiades com en l’índex de risc de brot que ha passat de 198.26 a 371.62 punts, un nivell considerat molt alt, i també en la taxa de reproducció de l’epidèmia que teníem en 1,21 i s'ha enfilat fins a 2.38. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.


És necessari no abaixar la guàrdia i mantenir el compliment estricte de les mesures de prevenció per tal d'aconseguir  frenar aquesta tendència a l'alta.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^