www.svmontalt.cat


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Evolució Covid 05-07-2021

El nombre de persones que han donat positiu en Covid-19 durant la darrera setmana a Sant Vicenç ha arribat 27, la qual cosa suposa que la incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies arriba als 468.24 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants.

La informació actualitzada (5/07/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que la xifra de casos positius confirmats en els darrers 14 dies a Sant Vicenç de Montalt s'eleva a 30. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats se situa en  475 . 

L’índex de risc de brot ha pujat fins a 1.014,52  un nivell considerat molt alt, i la taxa de reproducció de l’epidèmia s'ha enfilat fins a 2.17. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

Els indicadors relatius als contagis de coronavirus s'han disparat de manera generalitzada a tot Catalunya, en aquest sentit, el consistori apel·la a la responsabilitat i a l’estricte compliment de les recomanacions i normativa sanitària respecte a l’ús de mascareta, el distanciament social i, sobretot, a no relaxar les mesures preventives.

Tantamteix, les dades deixen entreveure que els casos positius són cada vegada més importants entre els grups de les franges d'edat que encara no han rebut la vacuna contra el coronavirus, per la qual cosa són especialment els joves d'entre 12 i 29 anys els que han d’extremar la precaució. 

 

Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

Publicat el 05.07.2021