www.svmontalt.cat


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Evolució Coronavirus 15/07/2021

El nombre de persones que han donat positiu en Covid-19 durant la darrera setmana a Sant Vicenç ha arribat 60, la qual cosa suposa que la incidència acumulada de diagnosticats els últims 7 dies s'enfila fins als 963,90 casos diagnosticats per cada 100.000 habitants.

La informació actualitzada (15/07/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que la xifra de casos positius confirmats en els darrers 14 dies a Sant Vicenç de Montalt s'eleva a 105. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats se situa en 556 . 

Tot i que la taxa de reproducció de l’epidèmia ha baixat a 0,97 (si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix), l’índex de risc de brot ha tornat a pujar fins a 1.573,13,  un nivell considerat molt alt. 

Els indicadors relatius als contagis de coronavirus s'han disparat de manera generalitzada a tot Catalunya, en aquest sentit, el consistori apel·la a la responsabilitat i a l’estricte compliment de les recomanacions i normativa sanitària respecte a l’ús de mascareta, el distanciament social i, sobretot, a no relaxar les mesures preventives.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

Publicat el 15.07.2021