Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç acollirà l'Everesting KMS XL LUPUS de l'1 al 3 d'octubre


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt col·labora en aquest projecte solidari, que té per objectiu recaptar diners per a la investigació de la malaltia del Lupus i la resta de malalties autoimmunes.

La presentació oficial de l'esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic El Gorg, i per assistir-hi cal inscripció prèvia.

Everesting


L'Associació Excursionista Montaltrek i Xl Lupus i Malalties Autoimmunes són els impulsors de l'Everesting KMS XL LUPUS, que tindrà lloc a Sant Vicenç de Montalt del dia 1 al 3 d'octubre. Es tracta d'un esdeveniment solidari per donar a conèixer i recaptar diners per a la investigació de la malaltia del Lupus i la resta de malalties autoimmunes, que també servirà per commemorar l'ascensió de l'alpinista santvicentí Toni Sors i el seus companys d'expedició a l'Everest el 28 d'agost de 1985.

El santvicentí Pep Vega haurà de pujar i baixar 19 vegades al cim del Montalt, per tal d'haver escalat de manera acumulativa els 8.848 metres, que és l'alçada de l'Everest. El tret de sortida a l'Everesting es donarà des de l'Av. Toni Sors el divendres 1 d'octubre a les 20h.

Els participants podran unir-se al repte acompanyant a en Pep Vega en les ascensions que cadascú vulgui.

Podeu participar-hi corrent o caminant acompanyant a en Pep (15 €), i si no voleu pujar al Montalt també hi podeu col·laborar comprant un dorsal solidari (5 €).  Us hi podeu inscriure en aquest ENLLAÇ.


Accions paral·leles

A més del repte solidari, també es duran a terme diverses activitats paral·leles, com les conferències sobre alpinisme, esport i salut que tindran lloc el dissabte 2 d'octubre, a partir de les 17 h, al Centre Cívic El Gorg.

Si voleu assistir a les conferències, caldrà que us incriviu emplenant aquest  FORMULARI 


La presentació oficial de l'esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 de setembre, a les 20 h, al Centre Cívic El Gorg, i per assistir-hi cal inscripció prèvia.


Everesting

Everesting

Fitxer: EVERESTING_XL_LUPUS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 176.56 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.09.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^