X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Llistat definitiu d'admesos i exclosos dels Plans d'Ocupació 2015 i calendari de proves

En el document que adjuntem, trobareu el llistat  definitiu amb les persones que han estat admeses i excloses al procés selectiu per a la provisió de 12 places de personal laboral temporal dins el marc dels Plans Ocupacionals subvencionats per la Diputació de Barcelona dins la Xarxa de Governs Locals, així com les dates fixades per la a la realització de les proves.

Tot seguit us detallem el calendari i les dates, hores i llocs on es realitzaran les proves:

  • Dia 3 de juny de 2015
    Publicació al web municipal del llistat barem Fase 1: Només els aspirants que obtinguin una puntuació de 3 punts o superior seran declarats APTES i passaran a la següent fase, havent d’acreditar el coneixement de la llengua catalana exigit per a cada lloc de treball.
  • Dia 4 de juny de 2015 a les 9:00 hores
    Prova de català A personal d’oficis (només per als qui no hagin acreditat el nivell de català exigit i hagin superat la Fase 1) a l’aula C primer pis de l’edifici del Consultori Mèdic Nucli Antic i Serveis Socials. (Av. Verge de Montserrat)
  • Dia 5 de juny de 2015 a les 10:00 hores
    Prova de català C personal auxiliar administratiu (només per als qui no hagin acreditat el nivell de català exigit i hagin superat la Fase 1) a la Sala de Plens de l’Ajuntament. (C/ Sant Antoni, 13)

CATCert certifica que en data 02-06-2015 12:08:46 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^