X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
CiU valora els resultats de les eleccions municipals del 24M

Logo CiU1.106 GRÀCIES I... A TREBALLAR!

En primer lloc, CiU de Sant Vicenç de Montalt vol agrair a totes les persones que han participat, enfortint la democràcia amb el seu vot, en aquestes eleccions municipals.

L’alta participació (un 62,11%) i l’elevat nombre de vots que hem tingut (ens heu concedit més vots que mai, 1.106) ens dóna confiança i ens esperona per complir amb els compromisos adquirits en la campanya electoral. També ens fa forts davant les institucions supramunicipals i generals (Estat espanyol, Generalitat, Diputació i Consell Comarcal) i ens legitimen per buscar i aconseguir els màxims recursos possibles per Sant Vicenç i els seus vilatans.

Per tant, volem expressar públicament el nostre especial agraïment a tots aquells santvicentins i santvicentines que heu reconegut la feina que hem dut a terme des del govern municipal en els darrers 8 anys, renovant-nos la confiança. I fer un esment molt particular als que heu dipositat la confiança en nosaltres per primera vegada. Per això volem que us en sentiu orgullosos i ens posem a treballar amb moltes ganes i il·lusió.

1.106 santvicentins i santvicentines heu tingut fe en el nostre projecte de poble i en els valors que representem (eficiència, proximitat, honestedat, transparència), premisses que han marcat el nostre full de ruta del passat, el present i el futur. I amb el vostre suport majoritari, heu fet possible que puguem continuar treballant pel poble i per la seva gent.

Els regidors i les regidores de la candidatura de CiU ens comprometem, no tan sols a representar tots els vilatans que han recolzat la nostra candidatura, sinó també ho farem per tots aquells que tot i no votar o optar per altres opcions, entenen i creuen en moltes de les propostes pensades per Sant Vicenç, que planteja el nostre programa.  CiU de Sant Vicenç seguirà actuant amb responsabilitat i ens comprometem a no defraudar-vos.

També volem agrair la implicació de tota la gent de la candidatura i als amics i amigues que ens ajuden dia a dia a tirar endavant el nostre projecte per Sant Vicenç.

A partir d’ara, continuarem treballant des del govern i ho farem, com ho hem fet sempre, seriosament, des de la responsabilitat, amb fermesa i rigor. I estarem al costat de la gent d’aquest poble, escoltant i canalitzant les seves inquietuds. Perquè estem convençuts que la política s’ha de fer a peu de carrer, colze a colze amb la gent, atenent les seves prioritats, i no tancats en despatxos.

És un exercici democràtic sa i necessari felicitar a totes les forces que han concorregut a les eleccions, a les que han tingut bons resultats i a les que no han obtingut els resultats que esperaven, perquè en definitiva la democràcia és participació, i el que és més important, no s’acaba el dia de les eleccions, sinó que tot just comença i l’hem de fer realitat tots plegats.

Esperem que entre tots, vilatans, associacions, entitats i Ajuntament puguem seguir millorant Sant Vicenç i, sobre tot, fer una miqueta més feliços als que vivim en aquest poble.

Gràcies, i a treballar! Fem-ho junts!

(Escrit elaborat per CiU de Sant Vicenç de Montalt.)

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.06.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^