X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Via Pública i Serveis Municipals
Brigada Municipal de Serveis

Brigada Municipal de Serveis

La Brigada de Serveis Municipals de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt treballa perquè els carrers, places i parcs del poble facin més goig. Al capdavant d´aquest equip hi ha la regidora d'Obres i Serveis, Sònia Miquel, i el cap de la brigada en funcions és en Josep Maria Dorda.


Els operaris de la Brigada de Serveis Municipals fan feines de paleta, pintura, jardineria, electricitat, fusteria i lampisteria. Tots els operaris d´aquesta àrea són polivalents i, en qualsevol moment, fan altres treballs segons les necessitats del servei. 


El manteniment de l´enllumenat públic, la col·locació de la senyalització viària vertical i horitzontal dels carrers i places, el manteniment  i neteja dels espais verds del poble, així com l´esporgada de l´arbrat són altres de les funcions encomanades a l´equip d´operaris de la Brigada Municipal.


També són els encarregats de mantenir en condicions les voreres i calçades de la via pública i d´arreglar els desperfectes dels edificis municipals, així com de renovar el mobiliari urbà malmès.

La Brigada, a més, ha d´estar a punt per actuar en cas d´emergència, per  resoldre els desperfectes que s´hagin originat, tant a la via pública com al mobiliari urbà, a causa de tempestes, ventades, rierades, etc.


Aquest equip  també fa possible el muntatge i desmuntatge d´infraestructures dels actes públics culturals, esportius i socials organitzats per l´Ajuntament, que es fan a Sant Vicenç de Montalt (Festa Major,  Nadal, ...) Així mateix, gestiona l´emmagatzematge i distribució de material divers (escenaris, tanques, llums…) per a les activitats organitzades per les entitats del nostre municipi.

Dades de l'àmbit
Brigada de Serveis Municipals

Responsable polític: 

Cap de la Brigada Municipal de Serveis: 

Telèfon: 609 30 30 70
serveismunicipals@svmontalt.cat

Magatzem Municipal:
Camí del Rocà, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt

Horari Brigada de Serveis Municipals:
De dilluns a divendres: de 7.00h a 15.00 hores
Dissabte: de 7.00h a 12.00 hores

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^