X
Pla obertura progressiva activiatats - Tram 1
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Territori i Sostenibilitat > Obres i Serveis
Botó que mostra/amaga menú lateral
Obres i Serveis

Un Sant Vicenç MÉS NET amb la col·laboració de tots

Horari setmanal neteja viària

Zones de neteja viària

Brigada MunicipalAquesta àrea  és l´encarregada de coordinar i dirigir, entre d´altres, els treballs d´adequació de la via pública i la neteja viària que els operaris de la Brigada de Serveis Municipals duen a terme.


Des de la Regidoria d'Obres i Serveis, es dirigeixen les actuacions que, en matèria d´obres i de jardineria, serveixen per executar els diferents plans de reposició de l´arbrat, arranjaments de places i espais públics, manteniment d´edificis i instal·lacions municipals, o senyalització de la via pública.


Però, perquè la qualitat de vida estigui d´acord amb la imatge del poble, a més de ser necessària una inversió constant en renovació i millora de la via pública, és important tenir present que gaudir d´un poble net i més habitable és tasca de tots. Cal recordar que hem d´utilitzar correctament els contenidors de recollida selectiva (vidre, paper, envasos i fracció orgànica) i que cal respectar l´horari de recollida de la brossa.

ExcavadoraTot i que el camió de recollida de voluminosos recorre els carrers de la vila, segons demanda, els operaris de la Brigada de Serveis Municipals es troben sovint amb abocaments descontrolats. Demanem també la col·laboració ciutadana per tal  que no es treguin andròmines i trastos al carrer, si no s´ha demanat prèviament el servei de recollida.


Millorar l´enllumenat públic, vetllar per la conservació dels edificis i instal·lacions municipals i prioritzar el manteniment  dels espais públics són altres de les actuacions previstes per aquesta regidoria, encaminades  a avançar en una millor qualitat dels serveis municipals pel que fa al manteniment del municipi.


Totes aquestes actuacions es proposen fer més habitable Sant Vicenç, perquè la via pública és l´espai comú i l´escenari de convivència i relació de la ciutadania.

Dades de la regidoria
Regidoria d'Obres i Serveis

Regidor: Robert Subirón
rsubiron@svmontalt.cat

Cap de la Brigada Municipal de Serveis:

Quico Calderon

serveismunicipals@svmontalt.cat

Plantada d'arbres
Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 01 99
Fax: 93 791 47 16 / 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

Àmbits de la Regidoria
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^