X
XXXV Trobada de Gegants
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Esports > Piscina Municipal
Botó que mostra/amaga menú lateral
Esports
Piscina MunicipalPiscina Municipal

Les instal·lacions de la Piscina Municipal estan ubicades a la zona esportiva de l'Avinguda Toni Sors, al costat del pavelló, el camp de futbol i les pistes de petanca.

La Piscina Municipal està enclavada en un magnífic entorn de gespa i arbres que permet gaudir d'una alternativa perfecta a tots aquells santvicentins i santvicentines que no poden o no volen anar a la platja. Les instal·lacions disposen de dues piscines, una de 25X12,5 i l'altra de clapoteig, porxo, graderia, dutxes, serveis, mobiliari urbà...

En aquest espai d'esbarjo i oci, que compta també amb servei de bar, els nens i nenes poden aprendre a nedar, jugar, etc., mentre els seus pares i mares prenen el sol, es banyen o llegeixen.

L'equipament compta amb socorristes titulats que vetllen per la seguretat dels usuaris i usuàries, i des de les àrees de Medi Ambient i Sanitat i Salut Publica de l'Ajuntament es segueixen totes les pautes i actuacions que en normativa de Salut Pública han d'acomplir les instal·lacions, amb controls i analítiques setmanals de l'aigua.

Dades de l'àmbit
Piscina Municipal
Avinguda Toni Sors, s/n
08394 Sant Vicenç de Montalt

Regidor d'Esports: Cristian Garralaga
garralagaac@svmontalt.cat

Tècnic d'Esports: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^