X
Preemergèrcia sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Esports
L'Esport font de SALUT i EDUCACIÓ

MontaltbikeLa pràctica esportiva és, en la societat actual, una activitat habitual per a les persones: no tan sols per als joves en edat escolar o per als nens i nenes que troben en les competicions un estímul per marcar-se noves fites, sinó també per als qui volen sentir-se bé.

L´esport no té edat i qualsevol persona pot practicar alguna modalitat esportiva si pot disposar dels equipaments necessaris per fer-ho. I aquest és el plantejament que inspira l´actuació de la Regidoria d´Esports i la seva gestió diària.

La nostra fita principal és millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Sant Vicenç a través de l´esport, per això posem a l´abast de tothom les infraestructures necessàries, tant en forma d´equipaments com de professionals, perquè la pràctica esportiva es generalitzi.

La Zona Esportiva de Sant Vicenç de Montalt, ara per ara, ja és una realitat fortament consolidada, que s´ha anat desenvolupant a l'entorn de l'Avinguda Toni Sors i de la Riera del Gorg.


Pavelló Toni SorsL'elaboració i execució de successius projectes d'obres, urbanització i millora ens ha permès afrontar una reforma integral dels equipaments esportius del municipi, que es va iniciar amb la implantació de la gespa artificial en el terreny de joc del Camp Municipal de Futbol.

Així mateix, l'estiu de 2006, la Piscina Municipal també va experimentar canvis substancials en haver-se remodelat, millorat i adequat totes les instal·lacions i el seu entorn. D'altra banda, el Pavelló Poliesportiu Toni Sors, inaugurat a principis del 2005, s'ha consolidat com un equipament esportiu de primera línia, capaç de donar cabuda a totes les activitats esportives que organitza l´Ajuntament, així com a les organitzades per les diferents entitats i associacions del poble.


Des d´aquesta pàgina pretenem oferir-vos tota la informació que genera la comunitat esportiva del nostre municipi, així com vehicular tots els suggerimentsque ens vulgueu fer arribar.


Futbol SalaEn aquesta pàgina, trobareu:

Informacions sobre totes les entitats esportives de Sant Vicenç.

L´agenda d´activitats, a on aniran apareixent totes les activitats esportives que s'organitzin al poble.

Les principals notícies que el moviment esportiu de Sant Vicenç generi: competicions, estades esportives, activitats extraescolars, etc.

El contingut de l'Ordenanca que regula les subvencions a particulars, així com a tots els requisits i documentació que us caldrà presentar per a la seva tramitació.

Enllaços amb les diferents federacions esportives catalanes:

Destaquem:
30.03.2009
Feu-nos saber tot el que l'esport santvicentí aconsegueix!!!
Dades de la regidoria

Regidoria d'Esports
 
Responsable polític: 

Responsable tècnic: Sergi Ortega
sortega@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00h a 14:00h

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^