X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Educació > Escola Municipal de Música L'Oriola
Botó que mostra/amaga menú lateral
Educació
Escola Municipal de Música L'OriolaL'Escola de Música Municipal l'Oriola neix el febrer de l'any 96, a partir d'un projecte consensuat per músics de Sant Vicenç de Montalt i l'Ajuntament. D'ençà, l'escola és l'eina que obre un ampli ventall de possibilitats a tota la ciutadania que vulgui accedir a la pràctica musical, sense cap tipus de limitació (edat, aptituds, coneixements, etc.)


L'Oriola és el model de centre que promou la socialització de la música, fent possible que aquesta arribi al major nombre de persones possibles. Així mateix i, com a resultat de la seva activitat quotidiana, abasta tant l'àmbit de l'educació com el de la cultura i el lleure, amb els quals el poble adquireix cada dia majors compromisos i competències.

L'Escola Municipal de Música té com a objectiu possibilitar que l'accés a la formació musical arribi a tota la ciutadania. Hi participen nens des de 4 anys fins a gent adulta.

Els ensenyaments que s'imparteixen per a formar-se musicalment són: el llenguatge musical que inclou l'educació d'oïda i veu, el sentit rítmic, l'audició......, i la pràctica dels instruments musicals.

Els instruments que s'hi poden aprendre actualment són: piano, guitarra clàssica i elèctrica, flauta travessera, violí, viola i violoncel, clarinet, cant, música de Cambra i Combo, orquestra, grup de guitarres, percussió i bateria i gralla.

Dades de l'àmbit

Logo Oriola


Regidora d'Ensenyament:
  
Responsable polític: 

Director de L'Oriola:
Jordi Lluch

   Hi podeu contactar a través del correu:
   a8070969@xtec.cat


   
   Ens trobareu a:

   C/ Escoles, 10
   08394 Sant Vicenç de Montalt
   Telèfon: 93 791 34 72
   oriola@svmontalt.cat

   El nostre horari és:

   Dilluns: de 16 a 18h 
   Dimarts i dijous: de 16 a 20h

   Fem vacances:

   Durant l'agost, Setmana Santa
   i Nadal


INFORMACIONS D'INTERÈS 

PREUS EMM L'ORIOLA 
   

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^