X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Educació
Regidoria d'Ensenyament

ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT


La Regidoria d'ensenyament de Sant Vicenç de Montalt aposta per l'ensenyament públic i de qualitat.

Des de la Regidoria s'impulsen i subvencionen amb pressupost municipal activitats, serveis, programes i tallers als centres escolars de la vila per tal d'enriquir l'educació dels nois i noies que hi assisteixen.

El treball de coordinació amb les escoles d'Educació Infantil, Primària i Secundària i l'IES, conjuntament amb altres regidories (Joventut, Esports, Cultura, Benestar Social, Medi Ambient, Sanitat, Mobilitat, etc.), es considera primordial per dur a terme programes específics en l'àmbit de l'educació: Educació Vial, Educació per a la Salut, Educació Ambiental i Educació per al Consum.

Els centres de la xarxa pública d'ensenyament a Sant Vicenç de Montalt fan una oferta global que va des de l'Educació Infantil fins el Batxillerat.

  • Una Llar d'infants municipal (0-3 anys)
  • Dues escoles d'Educació Infantil i Primària (3 a 12 anys)
  • Un institut de Secundària (ESO i Batxillerat)

Les competències municipals en ensenyament són, entre d'altres, la participació en el procés d'escolarització, la cooperació en la construcció i manteniment dels centres docents, la intervenció en els òrgans de participació escolar (Consell Escolar Municipal) o l'organització d'activitats pedagògiques i culturals destinades a l'alumnat de Sant Vicenç de Montalt.

L'àrea d'ensenyament s'encarrega dels centres escolars públics, del seu manteniment i de les millores estructurals i funcionals. Col·labora en activitats escolars i extraescolars dels centres i de les associacions de pares i mares.

Gestiona també l'Escola Municipal de Música L'Oriola, l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers i la Biblioteca Municipal La Muntala.

Dades de la regidoria
Regidoria d'Ensenyament

Responsable polític:


Arx. Tècnica d'Ensenyament: Montse Villagrasa
mvillagrasa@svmontalt.cat

Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt
Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00h


Material informatiu: Noves tècniques d'estudi per a nous temps

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^