X
A la venda dels abonaments 2024 de la piscina
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Educació > Aula Mentor
Botó que mostra/amaga menú lateral
Educació
Aula MentorQUÈ ÉS L'AULA MENTOR? Aula Mentor és un sistema de formació oberta, lliure i a distància a través d'Internet amb una àmplia oferta formativa (més de 200 cursos) que et permeten formar-te en diferents àmbits (empresa, informàtica, social i sanitari, turisme, medi ambient, etc.) per actualitzar la teva qualificació professional o coneixements de cultura general. L'Aula Mentor de Sant Vicenç de Montalt neix fruit d'un conveni de col·laboració entre el Ministeri d'Educació i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

 Oferta de cursos 

 Matriculació La matrícula a l'Aula Mentor està permanentment oberta i es pot realitzar qualsevol dia de l'any excepte al mes d'agost.

El cost de la matrícula per a un curs és de 48 euros, xifra que dóna dret a dos mesos de curs (60 dies) i a presentar-se a dues convocatòries d'examen. Si en aquest temps no has finalitzat la formació pots realitzar les recarregues de matrícula que necessitis. Cada recàrrega té una durada de 30 dies i un import de 24 euros.

La durada del curs dependrà del ritme de treball de cada alumne.

  INSTÀNCIA INSCRIPCIÓ CURSOS PAGAMENT MATRÍCULA 

 Horari de l'aula Si no disposes d'ordinador o connexió a Internet, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt t'ofereix un espai on disposaràs dels recursos que necessitis per fer la teva formació. L'Aula Mentor Sant Vicenç de Montalt està ubicada a l'Espai Jove El Cau, avinguda Verge de Montserrat, s/n. El seu horari és de dimarts a divendres de 16.30 h a 20.30 h.

 Convocatòries d'exàmens En finalitzar el curs podràs realitzar una prova final presencial per obtenir el Certificat d'Aprofitament.  Necessitaràs la prèvia autorització del tutor o tutora per fer aquest examen. En cas de no superar la primera prova, tens dret a presentar-te dos cops més.

  Més informació I CITA PRÈVIA PER ALTES I MATRÍCULES

Els cursos estan dirigits a tots els públics, tant a persones aturades com a persones que estiguin treballant. En tractar-se de cursos en línia, cada persona pot adaptar l'horari en funció de les seves necessitats, obligacions, horaris...

Aquesta formació es realitza en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Formació Professional a través del projecte Aula Mentor.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^