X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Promoció Econòmica i Ocupació
Empresa i Autoempresa

Servei d´Empresa
OficisDes d'aquest Servei, es treballa per promoure, desenvolupar i impulsar el conjunt de l´activitat econòmica del municipi, per tal de consolidar els sectors amb més capacitat de generar ocupació, a partir dels recursos locals existents, com poden ser el sector turístic, la restauració, el comerç i el patrimoni cultural. Si ets empresari, en aquest espai t´oferim: Pymes
 • Informació sobre l'entorn econòmic i empresarial
 • Informació i assessorament sobre tràmits administratius, ajuts i subvencions, aspectes laborals i capacitació de recursos humans
 • Informació i desenvolupament de programes per fomentar l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació.
AQUÍ  trobareu el Calendari de Festes de l´Any 2009, amb totes les festes laborals de Catalunya i Sant Vicenç de Montalt. MagatzemOfertes d´espais al Centre Cívic “El Gorg” Si necessites disposar d´algun espai on realitzar xerrades, actes, esdeveniments o qualsevol tipus d´activitat, des del Departament de Promoció Econòmica posem al teu abast espais on poder fer-ho:
 • Sala d´Actes
 • Tallers
 • Despatxos
Per sol·licitar un espai, només cal que contactis amb nosaltres, pots venir a veure´ns, trucar-nos o fer la tramitació via internet, a través de la Finestreta Digital. Borsa de Treball FàbricaSi estàs buscant candidats per treballar a la teva empresa, l´Àrea de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt t´ho posa fàcil: Adreça't a nosaltres i et posarem en contacte amb la Borsa de Treball, formada per usuaris del nostre municipi. Clicant AQUÍ(2) , podràs descarregar-te l´imprès que hauràs de fer-nos arribar amb totes les dades de la teva oferta laboral.
Servei d´Autoempresa
El gener de 2006, la Generalitat de Catalunya va concedir a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt l'homologació com a entitat col·laboradora del departament de Treball i Indústria, amb la corresponent acreditació per donar assessorament als emprenedors, mitjançant el Servei d'Autoempresa. Sabem que el suport als emprenedors genera sinergies positives per al territori (creació de riquesa i llocs de treball). Per això, davant les demandes i la necessitat dels nostres usuaris, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Maresme, estem oferint als nous emprenedors informació, ajuts i assessorament per a la creació de noves empreses. Xarxa Emprenedoria del MaresmeQuè és la Xarxa Emprenedoria del Maresme – XEM? La XEM (Xarxa d´Emprenedoria del Maresme) la promouen conjuntament el Consell Comarcal del Maresme i el parc científic i de la innovació Tecnocampus Mataró-Maresme. Sorgeix del Pla Estratègic del Maresme per crear una oferta conjunta dels serveis públics que existeixen a la comarca per donar suport a les persones emprenedores amb ganes de crear una empresa, amb la voluntat de proporcionar a aquests serveis el valor afegit que l´usuari necessita. Aquest servei té com a finalitat:
 • Fomentar l´esperit empresarial
 • Orientar i guiar els possibles emprenedors
 • Donar suport a les persones que volen crear la seva pròpia empresa
 • Potenciar la formació dels nous emprenedors
 • Col·laborar, ajudar i reconduir les seves iniciatives
 • Informar de les ajudes destinades
 • Ajudar a les noves empreses, facilitant tota la informació que els hi calgui per al seu  bon funcionament
Si tens una iniciativa i vols que t´ajudem a tirar-la endavant, hauràs de demanar dia i hora  per fer la primera entrevista, en la qual establirem l´estratègia que faràs servir per conèixer les possibilitats d´èxit del teu projecte.
Dades de contacte
Regidora de Promoció Econòmica i Ocupació:

Tècnic de Promoció Econòmica i Ocupació:
Cristian Giró
girofc@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
Casal de Cultura

Plaça del Poble, 6
08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfons:
93 791 47 18 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és: 

 • Dimarts, dimecres i divendres: de 9:00h a 14:00h
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^