X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Atenció Ciutadana > Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)
Botó que mostra/amaga menú lateral
Atenció Ciutadana
Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)


Oficina d'Atenció ciutadana

L'Oficina d'Atenció Ciutadana és un servei de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt que permet a les ciutadanes i els ciutadans resoldre tràmits municipals de forma centralitzada i respondre les demandes d'informació sobre el mateix Ajuntament o sobre el poble.

L'OAC és una aposta de l'Ajuntament per una administració de qualitat que es basa en un model d'atenció personalitzada i especialitzada, amb l'objectiu d'agilitar les gestions municipals i millorar, des d'un únic punt, el servei que presta l'Administració Municipal.

Amb aquest servei s'ofereix un tracte personalitzat i professional, una administració més propera, en definitiva, un Ajuntament receptiu a la ciutadania.

Per tal d'atendre les vostres demandes posem a la  vostra disposició els mitjans humans i tècnics de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, on us podreu adreçar mitjançant tres canals:

  • PRESENCIAL: A l'OAC Centre (c/ Sant Antoni, 13) i a l'OAC Litoral (c/ Montseny, 1), on podreu resoldre a l'acte  la majoria de tràmits. Tot i que atenem sense cita prèvia, per a la vostra comoditat i per oferir un millor servei sense esperes innecessàries, us recomanem demanar cita prèvia per a tràmits com les altes al Padró d'Habitants, Finestreta Única o presentació de sol·licituds de participació en convocatòries de selecció de personal.


demana cita prèvia 

  • TELEFÒNICA:  Trucant al 93 791 05 11 abans  de realitzar un desplaçament a l'OAC; si no us podem resoldre el tràmit directament de ben segur que us estalviarem temps i desplaçaments.
  • INTERNET: A través de la  Finestreta Digital  d'aquest portal que permet realitzar gran quantitat de tràmits i consultes en línia.
DADES DE CONTACTE
Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC)

Responsable polític
Elisa de Mata
demataae@svmontalt.cat

Cap de l'OAC
Ana Montes
amontes@svmontalt.cat

Auxiliars administratius/ves:

Cristina Marull 
cmarull@svmontalt.cat

Cristina Pannon
pannonbc@svmontalt.cat

Isabel Ferrer
ferrergi@svmontalt.cat

Ens trobaràs a:
OAC Centre

C/ Sant Antoni, 13
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i dimecres de 16 a 19 h

OAC Litoral
C/ Pica d'Estats, 1 - Edifici Sorli Sport
Horari: dimecres, de 9 a 14 h i de 16 a 19 h

Tel.: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61
Correu electrònic:
oficines@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^