X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Atenció Ciutadana
Botó que mostra/amaga menú lateral
Atenció Ciutadana
OAC

Una de les prioritats de l'Àrea d'Atenció Ciutadana és impulsar el servei a les persones, ja que en el nostre poble hi viu gent de diferent sexe, raça i edat. Gent que pensa i parla de moltes maneres.

I tota aquesta gent, una per una, som persones que, en un moment o altre, hem de fer un tràmit, una consulta, una gestió, una sol·licitud, etc. En definitiva: demandes d'informació i d'atenció.

Per això, estem treballant per aconseguir que Sant Vicenç sigui un poble de les persones i per a les persones.


Per tal d'atendre les vostres demandes posem a la  vostra disposició els mitjans humans i tècnics de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, on us podreu adreçar mitjançant tres canals:

  • PRESENCIAL: A l'OAC, on podreu resoldre a l'acte  la majoria de tràmits. Tot i que atenem sense cita prèvia, per a la vostra comoditat i per oferir un millor servei sense esperes innecessàries, us recomanem demanar cita prèvia per a tràmits com les altes al Padró d'Habitants, Finestreta Única o presentació de sol·licituds de participació en convocatòries de selecció de personal.


demana cita prèvia 

  • TELEFÒNICA:  Trucant al 93 791 05 11 abans  de realitzar un desplaçament a l'OAC de l'Ajuntament; si no us podem resoldre el tràmit directament de ben segur que us estalviarem temps i desplaçaments.
  • INTERNET: A través de la  Finestreta Digital  d'aquest portal que permet realitzar gran quantitat de tràmits i consultes en línia.
DADES DE CONTACTE

Responsable polític
Elisa de Mata
demataae@svmontalt.cat

Cap de l'OAC: Ana Montes
amontes@svmontalt.cat

Oficina d'Atenció Ciutadana

C/ Sant Antoni, 13
08394 Sant Vicenç de Montalt

Tel.: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61
Correu electrònic:
oficines@svmontalt.cat

Horari:
De dilluns a divendres: de 9:00 a 14:00h

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^