X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Medi Ambient
La platja
La PLATJA, un espai per GAUDIR-NE

Platja de Sant VicençDurant la temporada d'estiu, tothom que vulgui fer ús de la platja disposarà de la més àmplia gamma de serveis des de la vigilància de platges, mòdul de socors, punts de recollida selectiva, passeres de fusta tractada, guinguetes, dutxes, cabines de WC, control de la qualitat de l´aigua i de la sorra, pistes de volei-platja, hamaques i ombrel·les, àrea lúdico-esportiva, zona de jocs infantils, etc.


A la platja de Sant Vicenç també podreu trobar plafons que serviran per informar els usuaris de diferents aspectes: plànol, equipaments i serveis, qualitat de l'aigua i de la sorra, telèfons d'interès, normes d'ús, etc.

A banda del mòdul de socors, la platja compta amb una torre de vigilància i intervenció, cadira de vigilància mòbil, pals de bandera per informar els usuaris de l'estat de la mar, i canal d'entrada i sortida d'embarcacions. Tanmateix, Sant Vicenç disposa d'un Pla d'emergència davant possibles accidents que puguin provocar efectes contaminants.


 En la web de Platges de la Diputació de Barcelona trobareu tota la informació sobre les platges del nostre litoral, inclosa la de Sant Vicenç: serveis, accessos, pàrquings, etc.

L'ACA dóna informació d'interès sobre l'estat de les platges de tot el litoral a través d'aquest ENLLAÇ

La intensificació d'usos que ha sofert la platja els darrers anys fa necessària una gestió que eviti la degradació d´aquest espai natural, però que sigui compatible amb el seu ús lúdic i turístic.  En aquest aspecte, els esforços des de l'Ajuntament es basen en tres línies:

  • Residus: reduir-ne la generació i fer la recollida selectiva dels que s'han generat.
  • Educació ambiental: programar tallers i activitats de sensibilització ambiental.
  • Qualitat de les platges: oferir una bona qualitat de l´aigua de bany, de la sorra, i dels equipaments i serveis.
Destaquem:
Dades de l'àmbit

  Regidor: Sergi Rabat
rabatfs@svmontalt.cat

Tècnic de Medi Ambient: Oriol Arderiu
arderiuro@svmontalt.cat 

  Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
  Plaça del poble, 6
  08394 Sant Vicenç de Montalt
  Telèfon: 93 791 01 99
  Fax: 93 791 29 61

  El nostre horari és:
    De dilluns a divendres, de 9 a 14h


Recordem als usuaris i usuàries que la platja és un ecosistema natural. Com a tal, s'ha de respectar, i cal fer-ne un ús responsable i sostenible.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^