X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Sanitat, Salut Pública i Consum
Infermera virtual

Aquest portal, adreçat a la ciutadania i als professionals sanitaris, pretén promoure la salut de les persones, posant al seu abast una eina educativa que els permeti tenir cura de la seva salut.CONSELLS DE SALUT


(05/04/2021)

Arxiu externMenjar massa proteïnes no serveix per a res, perquè el cos elimina l’excés i, a més, el fetge i els ronyons se sobrecarreguen.

(22/03/2021)

Arxiu externDes del primer dia poden enfocar i veure perfectament, just la distància que hi ha entre la seva cara i la cara de la mare quan li dóna el pit. Descobreix el desenvolupament del nounat a terme i el prematur, des del moment del naixement.

(08/03/2021)

Arxiu externEl dolor i les pèrdues formen part del procés de viure: no s'han de reprimir les seves manifestacions. El plor actua com a valvula alliberadora de la tensió interna.

(22/02/2021)

Arxiu externSi volem utilitzar-los, necessitem un aparell per a mesurar la humitat. Aquesta ha d’estar entre el 40 i el 60%. Els humidificadors disminueixen la sequedat de les mucoses i poden alleujar la congestió nasal del refredat. En el cas de les bronquitis, bronquiolitis o asma, poden ser perjudicials ja que a l’augmentar la humitat ambiental, també augmenta la concentració d’àcars i fongs, microorganismes que empitjoren els símptomes d'aquestes malalties. Una solució per a tots aquests casos és la humidificació suau que produeix qualsevol recipient que contingui aigua i que es col·loqui sobre el radiador.

(08/02/2021)

Arxiu externLes vacunes que s'administren a Catalunya han estat aprovades per agències reguladores com la EMA (European Medicines Agency) que garantitzen la seva seguretat. Fins que una proporció important de la població no estigui vacunada, es recomana seguir amb les mesures de prevenció: distància de seguretat, higiene de mans i ús de mascareta.

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^