X
Abonaments temporada piscina municipal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Sanitat i Salut Pública
Botó que mostra/amaga menú lateral
Sanitat i Salut Pública

Cuidem i eduquem en la SALUT

Targeta sanitàriaEl ritme de vida actual ha situat la preocupació per la salut en primer pla a les nostres ciutats. Tenir cura, protecció i prevenció davant malalties o seqüeles de les persones de la nostra societat és una prioritat a la qual cal destinar recursos i eines suficients. Per aquest motiu, des d´aquesta Àrea vetllem perquè el conjunt de la ciutadania tingui una atenció com cal. I això implica no només potenciar hàbits alimentaris i higiènics saludables sinó també educar i assessorar a la població i, en especial a aquells sectors amb un clar factor de risc, com ara els adolescents pel que fa als temes de la sexualitat i les substàncies addictives.
 
Algunes de les tasques encomanades a la Regidoria de Sanitat són:

  • L´estudi, definició i proposta d´estratègies, plans, projectes i directrius en matèria de salut pública.
  • L´atenció, diàleg i relació amb els ciutadans, els col·lectius, les entitats, associacions, empreses, organitzacions i institucions en relació a l'àmbit de la salut pública.
Raspalls de dentsDonat l´interès que té aquesta regidoria en l´educació per a la salut, com procés de formació i de responsabilització de  l'individu a fi que adquireixi els coneixements, les actituds i els hàbits bàsics per a la defensa i la promoció de la salut individual i col·lectiva, es treballa amb les escoles del municipi i d´altres regidories mitjançant diferents campanyes i programes especials per a segments de població, com ara els escolars (fluoració dental), els joves (sida, tabaquisme, drogues), la gent gran i les dones.

Telèfon atenció sanitàriaEn aquesta pàgina trobareu tota la informació relativa als diferents àmbits de la sanitat de Sant Vicenç de Montalt (consultoris, campanyes, notícies,etc.), així com algunes adreces que us poden ser de gran utilitat:

Perquè millorar la salut de Sant Vicenç i  vetllar per la promoció, la prevenció i educació en la salut  per tal de completar les necessitats més immediates dels ciutadans, en l´àmbit de la medicina tradicional i també de les medicines alternatives, és un dels objectius d´aquesta regidoria no dubteu a fer-nos arribar els vostres suggeriments, comentaris, dubtes, queixes o consultes mitjançant un correu.
Dades de la regidoria
Regidora: Maria Villalta
villaltamm@svmontalt.cat

Ens trobareu a:
C/ Sant Antoni, 13

08394 Sant Vicenç de Montalt

Telèfon: 93 791 05 11
Fax: 93 791 29 61

El nostre horari és:
De dilluns a divendres: de 9h a 14h
Dimecres: de 16 a 19.30h


Àmbits de la Regidoria
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^