X
Los 80 Principales
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Serveis a les persones > Salut > Salut mental
Botó que mostra/amaga menú lateral
Salut
Salut mental
La salut mental amb una visió 360º


Salut Mental 360

La Regidoria de Sanitat i Salut Pública vol donar a conèixer SOM Salut Mental 360, una iniciativa impulsada per centres de l'Orde Hospitalària Sant Joan de Déu. Participen en aquest projecte diferents centres que atenen persones amb problemes de salut mental: el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi del Llobregat, Barcelona), l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona (Esplugues de Llobregat, Barcelona) i Sant Joan de Déu Terres de Lleida (Almacelles-Lleida), així com Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona i l'àmbit solidari representat per Solidaritat Sant Joan de Déu. 

És una plataforma digital que neix amb la voluntat de ser un referent en matèria de salut mental a escala nacional i internacional. Vol construir un nou ecosistema de relacions entre tots els agents implicats, a partir d´una mirada inclusiva en 360 graus que integri tant els professionals dels àmbits de la salut i dels sectors social i educatiu com ciutadans, familiars, xarxes de suport i món associatiu. Un entorn que es construeix des dels valors de l´hospitalitat, el respecte, la solidaritat i el reconeixement de la importància de l´altre, del que sent i de la seva experiència.

L´objectiu és que la plataforma digital de salut mental serveixi per compartir coneixements i experiències de tots aquests protagonistes, per tal de dotar la ciutadania de serveis i recursos digitals d´acompanyament, empoderament, informació, sensibilització i promoció en aquesta matèria. El contingut publicat es guia sempre per criteris de qualitat, rigor, innovació i ètica.

Aquest és un projecte pioner en què, per iniciativa de Sant Joan de Déu, es posa a disposició de la societat el coneixement dels professionals a través d´un procés de creació conjunta amb el teixit associatiu i diverses institucions socials i de salut.

Contacte

Per posar-vos en contacte amb la plataforma, podeu emplenar aquest FORMULARI.

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^