X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Portada > Territori i Sostenibilitat > Habitatge > Oficina Local d'Habitatge
Botó que mostra/amaga menú lateral
Habitatge
Oficina Local d'Habitatge


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a disposició de la ciutadania l'Oficina Local d'Habitatge, un servei públic gratuït, per gestionar temes d'habitatge, i informar i assessorar els santvicentins i les santvicentines sobre aquestes qüestions.

L'Oficina Local d'Habitatge té com objectiu principal convertir-se en finestreta única de tots els temes relacionats amb l'habitatge. Així, els ciutadans que vulguin obtenir informació per a comprar o llogar algun habitatge protegit, tramitar les demandes d'ajuts econòmics vinculats amb l'habitatge, inscriure's al Registre de Sol·licitants d'HPO o conèixer el funcionament de la borsa de lloguer social, entre d'altres qüestions, podran dirigir-se a l'oficina on una tècnica els atendrà i els oferirà informació individualitzada.

Amb aquest servei, l'Ajuntament pretén simplificar la tasca als ciutadans i agilitzar la tramitació aconseguint un major grau de comoditat pels demandants d'habitatge protegit, que ja no hauran d'anar d'un departament a un altre a la recerca d'informació.

L'Oficina Local d'Habitatge és un servei que ofereix l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.

AVÍS IMPORTANT

A causa de la crIsi sanitària, s'han suspès fins a nou avís les visites presencials que la tècnica del Consell Comarcal del Maresme realitzava al nostre municipi. No obstant, l'Oficina d'Habitatge del Maresme continua atenent a la ciutadania donant prioritat a l'atenció telefònica i telemàtica amb un doble objectiu: garantir la salut de les persones i potenciar l'administració electrònica. Tanmateix, per aquelles persones que volen ser ateses de forma presencial,  el Consell Comarcal dona cita prèvia al telèfon 937411616 i/o per email habitatge@ccmaresme.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^