X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Habitatge

CAL DONAR L'OPORTUNITAT ALS NOSTRES JOVES PERQUÈ PUGUIN QUEDAR-SE A VIURE A SANT VICENÇ


Habitatges

L'habitatge és un dret fonamental de les persones i una de les preocupacions més importants de la nostra ciutadania en el moment actual. Després de constatar que l'accés a l'habitatge és una de les deficiències més importants del nostre municipi i que aquesta circumstància obliga molts joves de Sant Vicenç a marxar a viure a altres poblacions, el Govern municipal ha marcat les polítiques d'habitatge com un dels eixos principals de la seva acció. En aquest sentit, la Regidoria d'Habitatge impulsarà mesures per a crear al nostre municipi habitatges socials que garanteixin el dret a l'habitatge als sectors de població que tinguin rendes més baixes, sobre tot als nostres joves, comptant amb la ciutadania, mirant de ser flexible i adaptant-se a les necessitats reals de les persones i del municipi.

A més de treballar per dotar al nostre municipi de més habitatge públic per a qui més ho necessiti, també es pretén consolidar els convenis de col·laboració amb els diferents organismes supramunicipals amb competències en política d'habitatge i establir-ne de nous.

Un altre dels nostres objectius és oferir tot el suport i l'ajuda necessària per simplificar la tasca a la ciutadania i agilitzar els tràmits relacionats amb l'habitatge: ajuts econòmics, borsa de lloguer social, inscriure's al Registre de Sol·licitants d'HPO ...

Dades de contacte

responsable polític
Javier Sandoval
sandovalcj@svmontalt.cat

Telèfon93 791 01 99

Visites amb cita prèvia

OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^