www.svmontalt.cat
 • AVÍS: A causa de la crisi sanitāria les tramitacions s'han de fer de manera telemātica (amb certificat digital)

  IMPORTANT: Caldrā efectuar el pagament dels 2 euros de la taxa a través d’aquest ENLLAĮ i posteriorment realitzar la tramitaciķ telemātica, (amb certificat digital), emplenant una instāncia genčrica i adjuntant-hi el comprovant de pagament. 
  Descripciķ
  • Justificant de residčncia: document segons el qual l´interessat resideix o ha residit al municipi, segons consta en el Padrķ d´Habitants.
  • Justificant de convivčncia: document en el qual consta amb qui conviu o ha conviscut, segons consta en el Padrķ d´habitants.
  Qui el pot demanar Tot ciutadā que resideixi o hagi residit a Sant Vicenį de Montalt. El trāmit el pot realitzar l´interessat o una persona autoritzada.

  Documentaciķ que cal presentar En el cas que el trāmit el realitzi una persona diferent a l´interessat, caldrā aportar autoritzaciķ i documentaciķ  original i en vigor de l´autoritzat i de l´interessat.

  On es pot tramitar presencialment?


  A causa de la crisi sanitāria l'Oficina d'Atenciķ a la Ciutadania només presta atenciķ presencial en casos excepcionals i cal demanar cita prčvia trucant al 93 791 05 11.


  Preu: 2€, segons les vigents ordenances fiscals