www.svmontalt.cat
Dissabte 28 de setembre a partir de les 5 de la tarda


Consulteu les indicacions i la normativa per gaudir de la festa responsablement en aquest 
ENLLAă 

Fira NaturÓlia 2018

L’Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt ja tÚ a punt la Santvi Fest 2019, un esdeveniment que servirÓ per acomiadar la temporada d’estiu. La cita Ús dissabte 28 de setembre a partir de les 5 de la tarda i fins a la matinada al parc dels Germans Gabrielistes.


La Santvi Fest englobarÓ una fira comercial i d'entitats i activitats per a p˙blics de totes les edats, com  inflables, toro mecÓnic, roc˛drom amb tirolina i un espai gastron˛mic on fer un tast o prendre una beguda.


A partir de les 9 de la nit, tambÚ hi haurÓ m˙sica en directe amb el p˙blic com a protagonista. Karaokes Band pujarÓ a l'escenari per convidar-nos a participar en un show dinÓmic i sense pausa que fusiona el karaoke tradicional i versions de temes molts coneguts i populars. Tu tries la canšˇ, tu puges a l’escenari i tu ets l’espectacle.


La m˙sica tindrÓ continu´tat al llarg de la nit amb la Festa Flaix FM, on els mÚs joves podran gaudir amb una sessiˇ en directe d’uns dels millors dj’s del nostre paÝs, Sergi Domene i Jordi Veliz, i el dj local Edgar Manchado.


PUNT LILA

A la Santvi Fest hi haurÓ, per primera vegada, un Punt Lila. Aquesta iniciativa estÓ impulsada per la Regidoria d’Igualtat amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania davant les actituds sexistes, a mÚs d’oferir seguretat i confianša a les persones que hagin pogut patir situacions d’assetjament o agressiˇ sexual en els espais on es desenvolupen actes organitzats per l’Ajuntament.Punt LilaEn concret, les ciutadanes i els ciutadans trobaran aquest Punt Lila en una carpa que s’instalĚlarÓ a partir de les 9 de la nit. Aquest servei d’atenciˇ a les agressions sexistes comptarÓ amb professionals qualificats i estarÓ operatiu durant tota la nit fins que acabi la programaciˇ musical de la Santvi Fest.


L'equip que atendrÓ el Punt Lila estÓ integrat per cinc professionals de la Consultoria MIT, formades i amb una Ómplia experiŔncia en l’Ómbit de les violŔncies masclistes i d’igualtat de gŔnere. Mentre s’allargui l’esdeveniment, tres persones estaran prestant atenciˇ permanent en la carpa i dues mÚs intervindran de forma itinerant per tot el parc.


En aquest espai es facilitarÓ informaciˇ i material sobre la manera d'actuar en cas de presenciar o patir algun tipus d’agressiˇ o d’assetjament sexuals, a part de ser el lloc on es centralitzaran les accions en el cas d’assetjaments i/o violŔncia sexual. A mÚs, el Punt Lila compta amb un protocol d’actuaciˇ en cas d’haver de realitzar una atenciˇ davant d’un presumpte cas d’agressiˇ sexual, mobilitzant els recursos necessaris per atendre la vÝctima.


El Punt Lila es coordinarÓ de manera directa amb l’└rea de Comerš i Turisme, organitzadora de la Santvi Fest, l’└rea de Governaciˇ, la Policia Local, i l’empresa de seguretat privada contractada per garantir la seguretat durant la celebraciˇ de l’esdeveniment.

Us esperem per acomiadar l'estiu de la millor manera i en el millor entorn!


Santvi Fest 2019

Santvi Fest 2019

Fitxer: SANTVI_FEST_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 326,38 kB

Publicat el 22.09.2019