www.svmontalt.cat

Dades atur

Tot i que les dades d'ocupaciˇ del mes de setembre al Maresme no han estat positives amb un augment de l'atur de l'1,92%, Sant Vicenš de Montalt ha estat un dels tretze municipis que han aconseguit reduir el n˙mero de persones aturades. En total al nostre municipi, la llista de demandants d'ocupaciˇ ha baixat un 6,42% respecte al mes anterior. Amb l'actualitzaciˇ de dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 8,36%.


En el darrer mes 14 persones han abandonat la llista de demandants d'ocupaciˇ. Les dades d’atur de setembre deixen el municipi amb 204 persones inscrites a les oficines d'ocupaciˇ com a demandants de feina. La taxa d’atur municipal (8,36%), tal i com ve passant habitualment, estÓ per sota de la comarcal (11,17%), la provincial (10,11%) i la de Catalunya (10,09%).


Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la comarca compta amb 23.643 persones aturades, 446 mÚs que el mes anterior. En termes percentuals, l'increment de l'atur ha estat de l'1, 92% i les xifres mostren que s'han registrat augments de la desocupaciˇ en tots els sectors, excepte a la construcciˇ, on l'atur ha baixat un 1,29%. Les dades del mes de setembre tambÚ indiquen que el 58% del total de persones que cerquen feina al Maresme sˇn dones

LES DADES PER MUNICIPIS

A nivell local, 13 municipis han trencat la tendŔncia comarcal i ha registrat lleugeres disminucions de la desocupaciˇ. Es tracta d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Dosrius, El Masnou, Montgat, PremiÓ de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenš de Montalt, TeiÓ, Tiana, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. PremiÓ de Dalt no ha registrat cap variaciˇ respecte al mes anterior.


Pel que fa a la taxa d'atur, els municipis que tenen menys desocupaciˇ sˇn Tiana, Alella i Cabrera de Mar. La taxa d'atur Ús inferior al 7% en aquests pobles. En canvi, Pineda de Mar, Sant CebriÓ de Vallalta, Santa Susanna i Tordera registren una taxa d'atur superior al 14%. 

Podeu ampliar aquesta informaciˇ, consultant el Report d'Atur del mes de juny en aquest  ENLLAă 

Publicat el 07.10.2019