www.svmontalt.cat

SVM FEMINISTA


El ple celebrat el passat dijous 27 de febrer va aprovar la declaració de municipi feminista, arran d’una moció presentada per ERC i amb suport del regidor no adscrit i de tots el grups, excepte Cs que es va abstenir.


Així, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt se suma al Decàleg per a la construcció de ciutats feministes, que va néixer fruit del treball conjunt entre les alcaldesses del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals i el Consell de les Dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat i que va ser presentat el 23 de març de 2018. Aquest decàleg recull un seguit de mesures per fer efectives les polítiques feministes i d’equitat.


Podeu consultar el text de la moció i del decàleg en aquests documents:


Moció Dia Internacional de les Dones

Moció Dia Internacional de les Dones

Fitxer: MOCIO_PER_A_LA_COMMEMORACIO_DEL_DIA_INTERNACIONAL_DE_LES_DONES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 284.74 kB


Decàleg ciutats feministes

Decàleg ciutats feministes

Fitxer: Decaleg_Ciutats_Feministes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 38.36 kB


D'aquesta manera,  el consistori es compromet a tenir en compte i combatre la discriminació de les dones transversalment en totes i cadascuna de les actuacions i polítiques municipals.

Per la regidoria d’Igualtat, Maria Villalta, 'Sant Vicenç de Montalt és un municipi que treballa i promou la defensa dels drets de les dones i la lluita per la igualtat entre les dones i homes, l’eradicació de la violència i l’eliminació de la discriminació per raó de gènere i sexe”.

L’alcalde, Javier Sandoval, ha destacat que 'entre tots i totes hem de treballar, no només el 8 de març, sinó tot l'any; és responsabilitat de tots'.

Publicat el 03.03.2020