www.svmontalt.cat
Hi dedica una bossa de 50.000 euros i cada ajut pot arribar a ser de 1.000 euros

L'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt ha pres aquesta decisiˇ com a resposta urgent en aquest context de dificultats generades pel Covid-19, que ha impactat de forma directa en la dinÓmica econ˛mica del territori impossibilitant que un gran nombre d’aut˛noms i empreses puguin desenvolupar la seva activitat ordinÓria, repercutint en una reducciˇ dels seus ingressos i posant en risc els seus nivells d’ocupaciˇ.

Ajuts COVID aut˛noms i empresesL'Ajuntament de Sant Vicenš de Montalt ha aprovat un ajut de fins a 1.000 euros als aut˛noms o persones jurÝdiques amb local comercial  al municipi, que hagin hagut de cessar la seva activitat, com a conseqŘŔncia dels efectes del Covid-19. Consulteu l'anunci de la convocat˛ria en aquest  ENLLAă.


Queden excloses les entitats bancÓries i les entitats asseguradores.


La quantia de l'ajut pot ser fins a un mÓxim de 1.000 euros d’acord amb els criteris d’atorgament dels ajuts establert al punt 5 de les bases de la convocat˛ria. Les despeses subvencionables sˇn el lloguer del local i els subministres referenciats al local (aigua, electricitat, gas, altres combustibles, si s’escau).


Aquest ajut serÓ compatible amb qualsevol altre ajut destinat a la mateixa finalitat. No s’admetrÓ mÚs d’una solĚlicitud per comerš o negoci.

  Termini de presentaciˇ de solĚlicituds

  Fins al 31 de juliol de 2020.


  Com s’han de tramitar?

  Amb motiu de la declaraciˇ d’estat d’alarma no es presta servei presencial d’atenciˇ a la ciutadania, per tant, les solĚlicituds s'hauran de presentar de forma telemÓtica, emplenant una instÓncia genŔrica i adjuntant-hi aquest IMPR╚S de solĚlicitud degudament emplenat i tota la documentaciˇ requerida a les bases, a travÚs de la pÓgina web municipal www.svmontalt.cat  Per a suport
  a la presentaciˇ telemÓtica i resoluciˇ de dubtes, els interessats/des poden trucar al telŔfon 93 791 05 11 o bÚ enviar un correu electr˛nic a oficines@svmontalt.cat
  CONSULTEU LES BASES QUE REGULEN ELS AJUTS EXTRAORDINARIS PEL CORONAVIRUS EN AQUEST DOCUMENT:


  Bases Ajuts empreses i aut˛noms Covid-19

  Bases Ajuts empreses i aut˛noms Covid-19

  Fitxer: BASES_AJUTS_COVID_COMERCOS_I_EMPRESES.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  PÓgines: 4
  Mida: 826,57 kB
  Ajuts COVID aut˛noms i empreses


  Publicat el 26.04.2020