X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Temporada d'estiu a la piscina municipal
La temporada s'allargarà fins al 12 de setembre


IMPORTANT: Els abonament es podran sol·licitar de manera telemàtica o presencialment a l'OAC amb cita prèvia. Els abonaments s'hauran de recollir a la taquilla de la piscina.

AVÍS: Totes les persones que vulguin accedir a la piscina, independentment de la seva edat, hauran de disposar obligatòriament d'abonament (de pagament o gratuït).

Piscina Municipal

L'obertura de la piscina municipal de Sant Vicenç de Montalt vindrà inevitablement marcada una any més per les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar el risc de contagi per la Covid-19.

La temporada arrencarà el 19 de juny i s’allargarà fins al 12 de setembre. L'horari serà de 10:00 a 20:00 hores de dilluns a divendres i de 10:00 a 20:30 hores els caps de setmana i festius. Sota la normativa actual, la piscina permet un aforament del 70% , que pot anar canviant en funció de la situació de la pandèmia. 

IMPORTANT: Per tal de controlar l’aforament, només es podrà accedir a la piscina amb abonament.


TIPUS D'ABONAMENT I COM ADQUIRIR-LOS

  • La sol·licitud i el pagament s’hauran de fer de manera telemàtica a través de la web municipal o bé presencialment a l'OAC amb cita prèvia (pagament amb tarja de crèdit/dèbit).
  • El lliurament dels abonaments a les persones que l’hagin tramitat es farà a la taquilla de la piscina.


ABONAMENT DE TEMPORADA - 20 EUROS

Persones a partir de 9 anys empadronades al municipi.

Caldrà efectuar el pagament a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment emplenar aquest  FORMULARI  adjuntant-hi el comprovant de pagament i una fotografia tipus carnet, o bé fer la tramitació de manera presencial a l'OAC amb cita prèvia.

ABONAMENT DE TEMPORADA - GRATUÏT

Infants fins als 8 anys i persones majors de 65 anys, pensionistes i jubilats/des empadronades al municipi

Tot i tenir l’accés gratuït a la piscina, obligatòriament han de disposar de l’abonament gratuït que han de sol·licitar emplenant aquest FORMULARI adjuntant-hi una fotografia tipus carnet o bé presencialment a l'OAC amb cita prèvia.  En els cas de persones jubilades o pensionistes també s’haurà d’adjuntar un document que acrediti la condició de jubilat o pensionista.

IMPORTANT: Les persones que disposin del carnet de bonificació del bus urbà, no caldrà que sol·licitin l'abonament i podran accedir a la piscina amb el carnet del bus.


ABONAMENT MENSUAL

Persones que siguin titulars d'un habitatge o d'un contracte de lloguer de vivenda al municipi amb vigència superior a un any tindran dret a adquirir un abonament mensual per cada membre de la unitat familiar (màxim 5 persones).

PREUS ABONAMENTS MENSUALS

  • Persones a partir de 9 anys: 35 euros/mes
  • Infants de 3 a 8 anys: 17 euros/mes
  • Infants fins als 2 anys: gratuït

Caldrà efectuar el pagament a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment emplenar aquest  FORMULARI  adjuntant-hi:

  • El comprovant de pagament
  • Una fotografia tipus carnet
  • Còpia del DNI/NIE/Passaport en el cas de les persones adultes
  • Còpia del Llibre de família en el cas de menor de 8 anys
  • Còpia del rebut d’IBI de l’habitatge o del contracte de lloguer

La sol·licitud d'abonament també es podrà fer presencialment a l'OAC amb cita prèvia.

IMPORTANT: Tot i que el pagament s'haurà de fer de manera individualitzada, la sol·licitud d’abonament es podrà tramitar emplenant un únic formulari per unitat familiar, adjuntant-hi tota la documentació requerida així com els comprovants de pagament i les fotografies de tots els membres de la unitat familiar.

AVÍS: En el cas dels infants fins als 2 anys, tot i tenir l’accés gratuït a la piscina, obligatòriament han de disposar de l’abonament mensual gratuït.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.06.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^