X
Col·labora amb La Marató de TV3!
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Encara no tens el teu abonament de la Piscina Municipal?
La temporada arrencarà el 20 de juny i s'allargarà fins al 13 de setembre amb moltes mesures de seguretat


IMPORTANT. La sol·licitud i pagament dels abonament s'haurà de fer de manera telemàtica. El lliurament dels abonaments a les persones que l'hagin tramitat es farà a la mateixa piscina el divendres de la setmana en la qual hagin fet la sol·licitud. Tanmateix, si abans de retirar l'abonament el divendres es vol fer ús de la piscina, s'hi podrà accedir presentant el comprovant de la sol·lcitud i, en els cas que l'abonament no sigui gratuït, també el comprovant de pagament.

AVÍS: Totes les persones que vulguin accedir a la piscina, independentment de la seva edat, hauran de disposar obligatòriament d'abonament (de pagament o gratuït).


Piscina Municipal


L'obertura de la piscina municipal de Sant Vicenç de Montalt vindrà inevitablement marcada per la crisi derivada de la Covid-19, ja que caldrà adoptar les mesures de prevenció i seguretat necessàries per evitar el risc de contagi per coronavirus i adaptar l'activitat i l'aforament de l'equipament en aquest sentit.

La temporada arrencarà el 20 de juny i s’allargarà fins al 13 de setembre amb moltes mesures de seguretat. Així s’haurà de respectar la distància física mínima de 2 metres entre persones i tots els objectes personals (bosses, tovallola, crema, sabates...) hauran d'estar dins d'aquest perímetre de seguretat per evitar el contacte amb altres usuaris. Aquest any,no hi haurà servei de gandules.

L'horari serà de 10 a 19.30h i l’aforament quedarà reduït al 50% -114 persones-. S’han establert 3 torns d’accés i a la finalització de cada torn, es durà a terme la neteja i desinfecció dels espais.

Els horaris dels torns seran:

 • De 10 a 13:00 h
 • De 13:15 a 16:15 h
 • De 16:30 a 19:30 h


IMPORTAT: Per tal de controlar l’aforament, aquest any només es podrà accedir a la piscina amb abonament, i cada usuari només hi podrà entrar en un torn de forma diària.

TIPUS D'ABONAMENT I COM ADQUIRIR-LOS

 • La sol·licitud i el pagament s’hauran de fer de manera telemàtica a través de la web municipal.
 • El lliurament dels abonaments a les persones que l’hagin tramitat es farà a la mateixa piscina el divendres de la setmana en la qual hagin fet la sol·licitud. Tanmateix, si abans de retirar l'abonament el divendres es vol fer ús de la piscina, s'hi podrà accedir presentant el comprovant de la sol·lcitud i, en els cas que l'abonament no sigui gratuït, també el comprovant de pagament.


ABONAMENT DE TEMPORADA - 20 EUROS

Persones a partir de 9 anys empadronades al municipi.

Caldrà efectuar el pagament a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment emplenar aquest  FORMULARI  adjuntant-hi el comprovant de pagament i una fotografia tipus carnet.


ABONAMENT DE TEMPORADA - GRATUÏT

Infants fins als 8 anys i persones majors de 65 anys, pensionistes i jubilats/des empadronades al municipi

Tot i tenir l’accés gratuït a la piscina, obligatòriament han de disposar de l’abonament gratuït que han de sol·licitar emplenant aquest FORMULARI adjuntant-hi una fotografia tipus carnet. En els cas de persones jubilades o pensionistes també s’haurà d’adjuntar un document que acrediti la condició de jubilat o pensionista.


ABONAMENT MENSUAL

Persones que siguin titulars d'un habitatge o d'un contracte de lloguer de vivenda al municipi amb vigència superior a un any tindran dret a adquirir un abonament mensual per cada membre de la unitat familiar (màxim 5 persones).

PREUS ABONAMENTS MENSUALS

 • Persones a partir de 9 anys: 35 euros/mes
 • Infants de 3 a 8 anys: 17 euros/mes
 • Infants fins als 2 anys: gratuït

Caldrà efectuar el pagament a través d’aquest ENLLAÇ i posteriorment emplenar aquest  FORMULARI  adjuntant-hi:

 • El comprovant de pagament
 • Una fotografia tipus carnet
 • Còpia del DNI/NIE/Passaport en el cas de les persones adultes
 • Còpia del Llibre de família en el cas de menor de 8 anys
 • Còpia del rebut d’IBI de l’habitatge o del contracte de lloguer

IMPORTANT: Tot i que el pagament s'haurà de fer de manera individualitzada, la sol·licitud d’abonament es podrà tramitar emplenant un únic formulari per unitat familiar, adjuntant-hi tota la documentació requerida així com els comprovants de pagament i les fotografies de tots els membres de la unitat familiar.

AVÍS: En el cas dels infants fins als 2 anys, tot i tenir l’accés gratuït a la piscina, obligatòriament han de disposar de l’abonament mensual gratuït.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^