www.svmontalt.cat
La targeta permet pujar il·limitadament al bus C-21 durant tot l'any i té un cost de 3 euros


Podeu tramitar la renovació online a través del web municipal o bé presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia. La nova targeta us serà lliurada al següent dia hàbil d'haver-la sol·licitat.

Carnet bus


La targeta de bonificació dona dret a utilitzar il·limitadament i de manera gratuïta el servei de transport públic urbà a aquelles persones empadronades al municipi, que reuneixin alguna d'aquestes condicions: jubilat/da, pensionista i persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%. 


Podeu renovar la vostra targeta de bus C-21 des del web municipal, emplenant aquest FORMULARI amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntant-hi una fotografia tipus carnet, i al següent dia hàbil ja la podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (C/ Sant Antoni, 13).

També podeu fer la renovació de manera presencial a l'OAC, però heu de tenir en compte que caldrà que demaneu CITA PRÈVIA i que haureu de tornar un altre dia a recollir-la. La renovació té un cost de 3 euros.


La targeta de l'any 2020 quedarà fora de servei a partir de l’1 de març. Si a partir d'aquesta data, accediu al bus urbà amb una tarja caducada, el conductor us demanarà que aboneu l'import del bitllet.


Les persones que tramitin per primera vegada l'emissió de la targeta, a més de la fotografia també caldrà que aportin el DNI, Tarja de Residència o Passaport i documentació que reflecteixi la condició de jubilat/da, pensionista o discapacitat, segons el cas. Les noves emissions es fan durant tot l'any i també tenen un cost de 3 euros.


T-16


IMPORTANT: JOVES ENTRE ELS 12 I ELS 16 ANYS

La novetat d’enguany és que els joves entre els 12 i els 16 anys, que fins ara podien optar a la targeta de bonificació del bus urbà, s’hauran d’acollir a la T-16, un títol de transport gratuït que permet desplaçar-se als nens i nenes dels 4 als 16 anys amb la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, exclusivament dins de la zona tarifària on viu el nen o la nena, que en el cas de Sant Vicenç de Montalt és la ZONA 3E (Argentona, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac, Dosrius, Mataró, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt)

Trobareu tota la informació sobre la T-16, així com el formulari per a sol·licitar-la online en aquest ENLLAÇ

Tanmateix, aprofitem per oferir-vos informació relativa al Sistema Tarifari Integrat de l’ATM que permet la utilització de diferents models de transport (metro, autobusos urbans, metropolitans e interurbans, tramvia, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Renfe Rodalies) necessaris per realitzar un desplaçament amb un únic títol de transport.


Publicat el 12.01.2021