www.svmontalt.catAV═S: Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrÓ disposar del seu consentiment per escrit. 

Autoritzaciˇ dret imatge adults

Autoritzaciˇ dret imatge menorsCÓmera de fotos


El concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenš' arriba a la seva catorzena ediciˇ amb un format totalment digital, i les fotos s'hauran de lliurar per via telemÓtica emplenant aquest FORMULARI


El certamen Ús obert a tothom que hi vulgui participar i la temÓtica d'enguany sˇn els espais verds i urbans de Sant Vicenš de Montalt. Cada participant pot presentar com a mÓxim 3 obres, en blanc i negre o color, no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.


El certamen estÓ dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. TambÚ hi haurÓ un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentÝ/na.


Les obres a concurs s’hauran de presentar del 19 d'abril al 21 de maig. 

El veredicte del jurat es farÓ p˙blic a travŔs del web municipal i les xarxes socials. El lliurament de premis dependrÓ de l'evoluciˇ de la crisi saniÓia.


Les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realitzaciˇ del calendari SVM 2022 que l’Ajuntament farÓ arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.


Podeu consultar  les bases del concurs en aquest document:bases concurs fotos 2021

bases concurs fotos 2021

Fitxer: PROGRAMA_CONCURS_FOTOS_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 2
Mida: 672,38 kB

Publicat el 06.04.2021