www.svmontalt.cat
Presentació de sol·licituds: del 22 d'abril al 12 de maig


L’Ajuntament contractarà 6 joves d’entre 16 i 23 anys del municipi per treballar aquest estiu als serveis municipals.

Brigada Jove 2021

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa a la disposició del jovent del municipi 6 llocs de treball per aquest estiu dins del programa Brigada Jove que enguany arriba a la seva sisena edició.


L'objectiu de la convocatòria és la provisió, en règim laboral temporal, de 6 llocs de treball a jornada parcial d'ajudants de brigada, destinats a joves de 16 a 23 anys del municipi per un període de dos mesos. Els candidats seleccionats realitzaran una jornada de 25 hores setmanals.


Un del objectius principals del programa Brigada Jove és facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció del jovent al món laboral. Tanmateix, durant el període de contractació, els i les joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els/les assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.


Els requisits formatius de les places són: estar en possessió del certificat d'escolaritat, titulació equivalent, o acreditar mitjançant certificat la seva escolarització, o bé disposar de titulació de nivell acadèmic superior, i tenir els coneixements de llengua catalana de nivell B-1 com a mínim.


IMPORTANT: Els/les aspirants que siguin menors d’edat han de presentar la sol·licitud adjuntant-hi l’autorització paterna/materna o del tutora legal.


Les sol·licituds per prendre part en aquesta convocatòria es poden presentar al registre general d'entrada de l'Ajuntament del 22 d'abril al 12 de maig. Si opteu per la presentació presencial a l'OAC, caldrà que demaneu CITA PRÈVIA. També podeu fer la tramitació telemàtica amb certificat digital, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi la sol·licitud i la documentació que s'indica a les bases. 

Trobareu tota la informació i les bases de la convocatòria de Brigada Jove 2021 en aquest  ENLLAÇ


Bases Brigada Jove 2021

Bases Brigada Jove 2021

Bases Brigada Jove 2021

Fitxer: BASES_BRIGADA_JOVE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 787.08 kB


Imprés sol·licitud Brigada Jove 2021


Sol·licitud participació Brigada Jove 2021

Sol·licitud participació Brigada Jove 2021

Fitxer: SOL_LICITUD_PER_PARTICIPAR_EN_EL_PROCES_BRIGADA_JOVE_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 490.45 kB



Publicat el 21.04.2021