www.svmontalt.cat


Entre l’1 de gener i el 15 de juliol a Sant Vicenç de Montalt es van registrar 21 robatoris amb força a habitatges.

Policia Local


Els robatoris amb força a domicilis han disminuït un 41,66% a Sant Vicenç de Montalt respecte del primer semestre de l'any passat, segons dades de la Policia Local. Concretament, entre l’1 de gener i el 15 de juliol d’enguany es van produir 21 robatoris en habitatges del municipi, 15 menys que el 2020 (-41,66%), que en van ser 36, i 18 menys que el 2019 (-46,15%), que se’n van registrar 39.

“La lectura és positiva”, ha destacat l’alcalde, Víctor Llasera. Tot i això, ha afirmat que no "abaixarem la guàrdia" i que "no ens conformen" amb aquestes dades. Llasera també ha destacat que aquests bons resultats "no són fruit de la casualitat", i ha assenyalat que, “des del primer dia, s'han destinat molts recursos a la prevenció de robatoris, i que els agents estan fent molta feina".

Per la seva banda, la regidora de Governació, Lydia Gerónimo, també s’ha mostrat satisfeta per la reducció de robatoris i ha afirmat que “la seguretat al nostre poble és una prioritat”.  A més, ha emfatitzat el reforç dels servei policial amb un tercer torn de treball i la millora continua del sistema de càmeres de videovigilància, com a factors determinants per fer front als robatoris.


Col·laboració ciutadana

La Policia Local demana la col·laboració de la ciutadania perquè prenguin mesures preventives per evitar que els delinqüents entrin a robar a les cases i perquè davant de qualsevol indici de robatori o sospita, no dubtin a fer ús de l'aplicació gratuiïta Beesafe o del telèfon 609 30 30 20 per a qualsevol cosa que creguem que pot afectar la seguretat de tots.



Consells de seguretat al domicili

Consells de seguretat al domicili

Fitxer: CONSELLS_DE_SEGURETAT_AL_DOMICILI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 186.45 kB

Publicat el 23.07.2021