www.svmontalt.cat
El període d´inscripcions serà del 15 d'octubre al 2 de novembre


La proposta va destinada a infants i joves que estiguin cursant 5è i 6è de primària i educació secundària i/o batxillerat durant el curs escolar 2021-
2022.


Casal arts escèniquesL’Ajuntament posa en marxa de nou l'activitat extraescolar d'arts escèniques "Som Creart", coordinada per Carolina Llacher, que  es durà a terme des del 5 de novembre fins al 17 juny de 2022. Les classes es faran els divendres laborables a la tarda a l'Escola Sot del Camp.

La proposta va dirigida a a infants i joves que estiguin cursant 5è i 6è de primària i educació secundària i/o batxillerat durant el curs escolar 2021-2022. El preu de la matrícula serà de 21,65€ i la quota mensual de 31,96€. En cas de ser membre de família nombrosa, monoparental o amb un fill amb NEE (necessitats educatives especials, s’aplicarà un descompte del 15%  (cal acreditar-ho).


Les inscripcions es realitzaran del 15 d'octubre al 2 de novembre, amb CITA PRÊVIA a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i dimecres, de 16 a 19 h, o de manera telemàtica (ambcertificat digitial) emplenant una INSTÀNCIA GENÈRICA i adjuntant-hi el full d'inscripció i la documentació requerida. 


Tot seguit, trobareu el full d'incripció i una nota informativa amb totes les dades del casal:

Abans de començar l’activitat es farà una reunió informativa amb els familiars per tal d’informar sobre l’organització i funcionament de l'activitat i l’aplicació de la normativa relacionada amb la COVID19.


Per a més informació podeu contactar amb:

  • Nathalie Coma: 670 52 05 55
  • Andrea Devesa: 672 08 27 15


El principal objectiu d’aquesta proposta és crear un espai d’intercanvi, creació i aprenentatge per a nois i noies amb interès per a treballar el coneixement i la gestió de les seves emocions mitjançant les arts escèniques. Durant el curs s’exploraran els recursos del teatre, el moviment i la dansa, el circ, la música i el cant… assolint totes aquelles eines necessàries per a poder generar un vincle més consistent amb ells mateixos i amb l’entorn i els diferents sistemes que els envolten. Paral·lelament, podran millorar les seves habilitats tècniques i expressives, tot ampliant el seu ventall de recursos en cada disciplina, alhora que es diverteixen. Durant el curs anual tindran la oportunitat de participar en diferents events del poble presentant petites creacions escèniques que aniran treballant al llarg de l’activitat extraescolar.

Aquesta iniciativa està organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Tan les coordinadores com les conductores de l’activitat compten amb una sòlida experiència en els camps de les arts escèniques i de l’acompanyament emocional. Pel que fa a les conductores de l’activitat, la Raquel Cros és actriu, acròbata aèria, titellaire, fotògrafa i docent, havent-se format en Circ Social a l’Ateneu Popular 9 Barris i obtingut un Postgrau en Arts Escèniques i Acció Social a l’Institut del Teatre. D’altra banda, l’Adriana Terraza ha cursat el Grau Superior d’Arts Escèniques a l’Escola Superior d’Arts Dramàtiques Eòlia i té anys d’experiència treballant com a tallerista de dansa creativa i teatre en activitats extraescolars per a joves i infants. 

Així, la Carolina Llacher, coordinadora de l’equip, és actriu i directora d’Arts Escèniques, llicenciada a l’Institut del Teatre. Completa la seva trajectòria dins la institució cursant el Postgrau d’Arts Escènciques aplicades a l’Acció Social. També és llicenciada en Sociologia. Actualment està dirigint P.A.U, una creació de teatre social que reflexa diferents històries reals de persones migrants, interpretades per ells mateixos. Per la seva banda, l’Andrea Devesa, l’altra coordinadora integrant, és Ballarina graduada professionalment en Dansa Contemporània (EESA/CPD) al Conservatori Institut del Teatre. També és certificada professional amb el Bachelor del departament MTD (Modern Theater Dance) de la Universitat d’Arts d’Àmsterdam (AHK). Titulada com a professora de Hatha-Vinyasa Yoga pel centre Yoga Studio Barcelona i té un máster en Coaching i Intel·ligència Emocional certificada per la Universidad de Alcalá de Henares i ASESCO.


CREART

CREART

Fitxer: creart.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 498,11 kB

Publicat el 15.10.2021