X
Fira Nadal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Renovació de les targetes bonificades de l'autobús C-21
Acord amb l'ATM per a mantenir els avantatges en  el servei de bus que connecta amb Caldes d'Estrac


Podeu renovar o demanar per primer cop la vostra targeta de bus C-21 de manera telemàtica a través del web municipal o bé de manera presencial a l'OAC.

Targeta bus C-21


S’ha obert el període per a sol·licitar o renovar la targeta bonificada de l’autobús C-21, que connecta Sant Vicenç amb Caldes d’Estrac. Tot i els canvis produïts en el sistema tarifari, l’Ajuntament ha aconseguit arribar a un acord amb l’Autoritat del Transport Metropolità per a mantenir els avantatges d’aquesta targeta que permetrà viatjar amb l’autobús de manera gratuïta i il·limitada durant el 2022

Quines persones hi tenen dret?

Poden demanar-la les persones jubilades, les pensionistes i les que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 % empadronades al municipi. En cas de sol·licitar-la per primera vegada 
caldrà acreditar aquestes condicions. 

Hi ha temps per a presentar les sol·licituds fins al dia 31 de gener, i es pot fer de manera telemàtica a través d'aquest  FORMULARI o bé presencialment a l’OAC amb CITA PRÈVIA.

El cost de la confecció del nou carnet serà de tres euros, que s’hauran d’abonar a l'OAC quan se’n faci el lliurament, previst durant el mes de febrer. Les actuals targetes continuaran sent vàlides fins a finals del mes de febrer.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.12.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^