www.svmontalt.cat


Les xerrades, organitzades per les regidories d’Ensenyament i Infància i Joventut amb el suport de la Diputació de Barcelona, es faran els dies 9, 16 i 30 de maig.

Les regidories d’Ensenyament i Infància i Joventut de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt presenta un nou cicle de tres xerrades especialment destinades a les famílies que tractaran sobre temes com la gestió emocional, l’assetjament escolar i les xarxes socials.  Totes seran en format online i no cal inscripció prèvia, només connectar-se el dia i l’hora convinguda a l’enllaç   https://us06web.zoom.us/j/87555115246

Dilluns, 9 de maig, a les 18 h - Educar i no cridar

Formació-debat en la què es donaran estratègies i instruments a les famílies per educar amb serenitat i coherència. La xerrada tractarà sobre els límits: com dir no i resistir amb serenitat, com han de ser les normes, quins instruments utilitzar per a una comunicació adequada, com procedir davant conductes inadequades i la unitat de criteri, entre d'altres.
Destinataris: famílies amb fills/es de 3 a 12 anys.

Dilluns 16 de maig a les 18 h - L'assetjament: eines i estratègies per evitar-lo i actuar quan apareix

La sessió servirà per conèixer eines i per identificar els motius dels conflictes. Es farà èmfasi en com acompanyar i millorar l'autonomia, l'autoconeixement, l'èxit i la seguretat dels infants per evitar situacions conflictives o resoldre-les des de ben petits.
Destinataris: famílies amb fills/es de 6 a 12 anys

Dilluns 30 de maig a les 18 h - Emocions, xarxes socials i fills. Com els combinem? 

Aquesta xerrada pretén oferir una visió crítica i constructiva sobre com les emocions ens governen molt més del que ens pensem i com són el motor de les tensions, angoixes i alegries que ens aporta la nostra experiència digital. Es tracta d'una invitació a comprendre, per descobrir i qüestionar.
Destinataris: famílies amb fills/es de 12 anys o més.


Formació famílies

Formació famílies

Fitxer: formacio_families.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.47 MB


Publicat el 27.04.2022